Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Advocaat blikt terug: 'Het was bijna rond, maar ik vroeg te veel geld'

Laatste update:

"Ik voelde me bij Zenit erg op mijn gemak en om eerlijk te zijn, weet ik nog altijd niet wie heeft besloten om mij te ontslaan", zegt Advocaat in een interview met Sovsport. "Niemand heeft mij daar iets over uitgelegd en dat is toch raar, na alle behaalde successen. Het was logischer geweest wanneer we samen om de tafel waren gaan zitten om de problemen te bespreken. Maar ik kreeg een telefoontje en hoorde dat ik per direct moest stoppen. Toen ben ik ook maar gegaan."

Toen Advocaat werd ontslagen, was Sergei Fursenko de voorzitter van Zenit, destijds ook de president van de Russische voetbalbond. "We waren goede vrienden en ik was ook vrienden met de familie van Fursenko. Maar na het EK heb ik hem nooit meer gezien of gesproken. De Servische voetbalbond heeft mij op aanraden van een uitvoerend lid van de UEFA gecontracteerd. Misschien was dat Fursenko wel, hij was een geweldige voorzitter. Ik heb drie geweldige jaren bij Zenit gehad."

"De sfeer was geweldig. Ik was na het EK nog dicht bij een akkoord met Dynamo Moskou, maar waarschijnlijk vroeg ik te veel geld", aldus De Kleine Generaal. "Ze wilden mij vastleggen, maar toen gebeurde er iets geks in de onderhandelingen en zeiden ze opeens: je vraagt een te hoog salaris, je wordt het niet. Soms krijg je gewoon niet wat je vraagt", besluit Advocaat, die sinds zijn vertrek bij Servië zonder werk zit.

Meer nieuws

'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
1
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
8
Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
17
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
10
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties