Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Advocaat door dolle heen na werelddoelpunt van Defoe

Laatste update:

Defoe haalde kort voor het verstrijken van de eerste helft verwoestend uit en maakte het enige doelpunt van de wedstrijd. De voorsprong bij rust was verdiend, want Sunderland was in de eerste helft de betere ploeg. Tot uitgespeelde kansen leidde dat evenwel niet: Sunderland werd enkel gevaarlijk bij dode spelmomenten en zeker Connor Wickham kwam nog erg dicht bij, maar hij raakte de buitenkant van de paal. Tim Krul kwam dus met de schrik vrij, maar werd kort voor rust alsnog gepasseerd. Steven Fletcher won na een lange bal van achteruit een kopduel en bracht de bal zo bij Defoe, die direct uithaalde en scoorde met een geweldige volley.

De voorsprong van Sunderland was zoals gezegd verdiend, want Newcastle liet in de eerste helft wel heel erg weinig zien. De bezoekers leken overigens wel recht te hebben op een strafschop, toen Ayoze Pérez onderuit ging na een tackle van Santiago Vergini, maar scheidsrechter Mike Dean oordeelde dat de bal werd gespeeld. Newcastle moest in de tweede helft wat beter voor de dag komen, maar Sunderland bleef iets sterker. De derby werd wel steeds harder en onder meer Patrick van Aanholt werd op de bon geslingerd na een zware overtreding.

Diezelfde Van Aanholt kreeg ruim twintig minuten voor tijd nog een aardige kans om te scoren, toen hij het eindstation was van een goed lopende aanval. De linksback van Sunderland moest echter snel handelen en zag zijn schot vrij ruim naast het doel van Krul gaan. De keeper van Newcastle hoefde ook niet in te grijpen bij een goede mogelijkheid voor Fletcher, die over schoot, en een prachtige vrije trap van Larsson betekende ook niet de 2-0. Newcastle bleef daardoor hopen op een goed resultaat en Rémy Cabella kwam ook dicht bij de gelijkmaker, maar Costel Pantilimon redde uitstekend, en kort voor tijd schoot Pérez uit een hoekschop nog net over. Sunderland hield dus stand en Advocaat won zodoende zijn eerste thuiswedstrijd in de Premier League.

-
Denk je dat Dick Advocaat Sunderland in de Premier League houdt?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
15
Live meepraten in de Eredivisie: AZ - FC Twente
1
PSV-fans vertonen 'onbegrijpelijk' gedrag: 'Ga feestvieren zeg. En snel'
7
Schouten plaatst na topseizoen PSV kanttekening: 'Of ik daar blij mee moet zijn'
1
Peter Bosz in tranen na kampioenschap PSV: 'Hij hoort hier bij te zijn'
17
Chelsea wil Lukaku als ruilmiddel gebruiken om komst nieuwe spits te realiseren
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties