Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Advocaat: 'Er moet hier toch iets gebeuren, zonder dat ik het hardop wil zeggen'

Laatste update:

"Ik ben hier vier weken bezig, maar er zijn continu spelers geblesseerd. Gericht trainen is dus niet aan de orde", zo geeft Advocaat te kennen. Rick Karsdorp, Ridgeciano Haps, Edgar Ié en Sven van Beek lijken het duel met Rangers sowieso te moeten missen. Nicolai Jörgensen verscheen woensdag wel op het trainingsveld, al is het nog de vraag of hij in actie kan komen. "De vechtlust, de afspraken in het veld, dat soort dingen. Maar echt tactisch werken, dat is nog niet gebeurd."

Advocaat op zijn hoede: 'Rangers hebben echt een goed team'

Met Frank Arnesen werd afgelopen week de nieuwe technisch directeur gepresenteerd in De Kuip. "We hebben straks in elk geval mensen erbij die ervoor kunnen zorgen dat we wat sterker worden. Er moet hier toch iets gebeuren, zonder dat ik het eigenlijk hardop wil zeggen", verwijst de ervaren oefenmeester naar de winterse transferwindow. Advocaat heeft sinds zijn aantreden indruk gemaakt op de selectie van Feyenoord, zo vertelt Leroy Fer in gesprek met de Volkskrant.

"Ik snap dat ze hem de Kleine Generaal noemen. Hij zegt gewoon: 'Jij bent geen aanvoerder meer. Jij bent de nieuwe aanvoerder, maar dan verwacht ik wel wat van je.' Pats, pats, pats. Ik heb heel goed samengewerkt met Stam. Maar de nieuwe trainer kwam binnen en drukte meteen zijn stempel. Het is allemaal superduidelijk", legt Fer uit. Hij dacht zelf dat hij zich voldoende liet gelden op het veld. "De trainer zei: 'Nee, nee, méér doen.' Met de hele groep erbij. Dat vind ik goed. Vertel elkaar gewoon de waarheid."

Moet Feyenoord in de winter de transfermarkt op?

Meer nieuws

Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
93
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
285
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
12
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
38
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
18
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
35

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties