Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Advocaat: 'Feyenoord is net iets te hoog, maar hij is niet minder dan Johnsen'

Laatste update:

De situatie van Kramer is zondagavond onderwerp van gesprek bij praatprogramma Rondo. "Mensen hebben gewoon een verkeerd beeld van die jongen. Natuurlijk heeft hij dat deels aan zichzelf te wijten, maar het is nu gewoon een sympathieke jongen die goed in de groep ligt", benadrukt de oefenmeester, wiens ploeg zaterdag met 0-2 won van Heracles Almelo in de heenwedstrijd van de halve finales van de play-offs. "Hij heeft geen eerlijke kans gekregen, want hij is gewoon niet geaccepteerd."

Wim Kieft vindt dat 'het er niet is uitgekomen' bij Kramer, die in januari transfervrij overkwam van Maccabi Haifa en sindsdien goed was voor een doelpunt in acht duels. "Het is een speler die heel specifiek gebruikt moet worden. Zijn grote kracht ligt in het strafschopgebied", stipt hij aan. Youri Mulder voegt eraan toe dat Kramer 'altijd een soort ongenoegen' uitstraalt. "Als het niet loopt, dan gaat hij met hoofd naar beneden spelen. Dat was bij Feyenoord ook zo."

"Feyenoord was net iets te hoog voor hem", reageert Advocaat. "Maar AZ betaalt tweeënhalf miljoen euro voor Björn Johnsen. Kramer is niet minder dan Johnsen." In de laatste twee wedstrijden koos Advocaat voor een systeem met twee spitsen: Gyrano Kerk en Cyriel Dessers. In de uitwedstrijd tegen Heracles van zaterdag bezorgden Dessers en Simon Gustafson Utrecht een belangrijke overwinning op weg naar Europees voetbal.

-
Verdient Michiel Kramer meer speeltijd bij FC Utrecht?

Meer nieuws

De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
15
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Arsenal-fans falen hopeloos in poging Manchester City-spelers wakker te houden
3
VZ Kort: UEFA voert rigoureuze regel in om massaal geklaag tegen te gaan
77
Pak 50x je inzet als Manchester United woensdag minstens een keer scoort!
0
Eerste EK-deelnemer maakt selectie precies een maand voor de start bekend
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties