Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Advocaat gaat hard onderuit, ex-PSV'er schiet Everton te hulp

Laatste update:

Leicester City - Sunderland 4-2
Hoewel Sunderland via Younès Kaboul en Jack Rodwell de kans kreeg om op voorsprong te komen in het King Power Stadium, werd het een dramatische competitiestart voor de ploeg van Advocaat, die Patrick van Aanholt en Jeremain Lens in de basis opstelde. Na elf minuten kopte Jamie Vardy namens Leicester City de 1-0 achter keeper Costel Pantilimon en binnen een half uur was het al 3-0. Riyad Mahrez zorgde met het hoofd voor een verdubbeling van de voorsprong en tekende vanaf elf meter ook voor de derde goal van the Foxes, nadat een overtreding van Lee Cattermole op Mahrez zelf een penalty had opgeleverd. In de tweede helft, met nog een half uur op de klok, werd de stand iets draaglijker voor the Black Cats toen Jermain Defoe 3-1 scoorde. Zes minuten later was het echter alweer 4-1 via Marc Albrighton. De al voor rust ingevallen Steven Fletcher nam twintig minuten voor tijd de 4-2 voor zijn rekening, maar verder kwam Sunderland niet.

Everton - Watford 2-2
Leighton Baines haakte af met een enkelblessure, maar Roberto Martínez kon verder zijn ideale team opstellen. Toch had Everton het reuze moeilijk tegen de promovendus en de eerste goal van Watford viel al in het eerste kwartier. Miguel Layun schoot een afvallende bal diagonaal hard binnen, onhoudbaar voor Tim Howard. Everton maakte vervolgens jacht op de gelijkmaker, maar Heurelho Gomes hield Gareth Barry van scoren af en een poging van Ross Barkley zeilde naast: later stuitte Barkley eveneens op Gomes. Watford, dat naar Liverpool was gereisd zonder Steven Berghuis, hield goed stand en zag hoe Romelu Lukaku (kopbal naast), Kevin Mirallas (schot naast) en Aroune Koné (kopbal over) ook allemaal het doel misten.

Toch viel de 1-1, want Barkley schoot een kwartier voor het einde van buiten de zestien raak na afgeven van Koné en bracht Everton zo nog loon naar werken. Watford toonde echter veerkracht en invaller Odion Ighalo, vorig seizoen goed voor twintig goals, maakte schitterend de tweede goal voor the Hornets. Toch was het weer niet voldoende om te winnen, want Everton kwam een tweede keer terug. Koné, bij de eerste gelijkmaker nog de man van de assist, maakte het zelf af en profiteerde van voorbereidend werk van Lukaku. Hij liet Gomes (met wie hij tussen 2006 en 2008 samenspeelde bij PSV) kansloos met een goed schot.

Bournemouth - Aston Villa 0-1
Het gepromoveerde Bournemouth had tijdens de eerste wedstrijd op het hoogste niveau totaal geen last van podiumvrees. De bezoekers, waar Leandro Bacuna een basisplaats kreeg van coach Tim Sherwood, mochten van geluk spreken dat er halverwege een 0-0 tussenstand op het scorebord stond in het Vitality Stadium, want Aston Villa-keeper Brad Guzan moest zijn ploeg met diverse reddingen op de been houden. Na de onderbreking bleek hoeveel zijn werk waard was, want de voor Jordan Ayew ingevallen Rudy Gestede kopte ruim een kwartier voor tijd op aangeven van Ashley Westwood de 0-1 binnen.

Norwich - Crystal Palace 1-3
Bij de terugkeer op het hoogste niveau incasseerde Norwich zaterdag een nederlaag. Ricky van Wolfswinkel was er niet bij en zonder hem beleefden the Canaries een moeilijke middag. Zo'n vijf minuten voor rust tekende Wilfried Zaha op fraaie wijze voor de eerste goal van zijn club in dit seizoen: hij schoot met een stuit binnen na een voorzet vanaf de andere kant van de zestien van Jason Puncheon. Kort na rust kwam de 0-2 erbij van Damien Delaney, die na doorkoppen van Papa Souaré onvoldoende werd gedekt voorbij de tweede paal en de tweede binnenschoot. Nathan Redmond maakte nog wel op sublieme wijze de 1-2 en schreef de mooiste goal van de middag op zijn naam, maar het was slechts de eretreffer. In de blessuretijd bepaalde debutant Yohan Cabaye de eindstand op 1-3.

-
Denk je dat Sunderland zich makkelijk gaat handhaven in de Premier League?

Meer nieuws

Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
1
Feyenoord zwaait al voor Slot en Van Persie nog een belangrijke trainer uit
2
Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
33
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
54
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
63

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties