Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Advocaat: 'Het is een van onze topkeepers, ik verwacht dat hij op het EK speelt'

Laatste update:

"Die keuze maak ik morgen (zaterdag, red.)", wordt Advocaat vrijdagmiddag op de persconferentie voorafgaand aan Emmen-thuis geciteerd door onder meer Voetbal International. "Het blijft een moelijke afweging, maar daar moet je gewoon heel eerlijk in zijn in de keuze die je maakt. Dat je aan de spelers vertelt wat er gaat gebeuren." De scheidend coach kijkt verder dan het eerstvolgende duel van Feyenoord en hoopt op speeltijd voor Bijlow op het jeugd-EK van later deze maand in Hongarije en Slovenië. "Dat verwacht ik zeker, dat hij op het EK gaat spelen. Het is een van onze topkeepers."

Over het ontbreken van Lutsharel Geertruida in de definitieve EK-selectie van Jong Oranje houdt Advocaat zich op de vlakte. "De bondscoach (Erwin van de Looi, red.) zal zijn reden hebben." De situatie bij Feyenoord is heel anders en het lijkt zeker dat Geertruida zaterdag een basisplaats heeft tegen Emmen. Advocaat wil overigens niets weten van onderschatting van de hekkensluiter in de Eredivisie. "De laatste vier wedstrijden hebben ze niet verloren, dat zegt genoeg. Maar wij moeten ook winnen om bij te blijven", doelt de oefenmeester op de strijd om plaats drie.

Advocaat kent in aanloop naar het thuisduel van zaterdag weinig personele problemen. "Op zich staat het er goed voor, alleen Fer is afgevallen", vervolgt de trainer van Feyenoord zijn vooruitblik. "Gisteren (donderdag, red.) op de training had hij last van zijn kuit, dus die is er waarschijnlijk een paar weken uit." Naast Fer ontbreekt ook Mark Diemers zaterdagavond in De Kuip. Advocaat hoopt dat de middenvelder na de interlandperiode weer inzetbaar is.

-
Welke keeper verdient een plaats onder de lat bij Feyenoord?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
3
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
73
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
15
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties