Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Advocaat: 'Hij heeft het ook gelijk naar buiten gebracht, dat is jammer'

Laatste update:

Advocaat legt uit hoe het verhaal-Kokorin van de grond kwam. "Ik werd opgebeld door een journalist uit Rusland en toen heb ik gevraagd om te informeren", vertelt de Feyenoord-trainer vrijdag aan RTV Rijnmond. "Dat heeft hij gedaan. maar hij heeft het ook gelijk naar buiten gebracht. Dat is jammer." Kokorin beschikt bij Zenit over een contract dat komende zomer afloopt.

Een huurdeal met Zenit voor Kokorin is wellicht een optie, maar Advocaat verwacht niet dat Feyenoord in staat is om de Russische spits op uitleenbasis naar Rotterdam te halen. "Dat geloof ik niet. Het is een heel grote jongen, qua voetbal en qua salaris. Bij Zenit (voormalige club van Advocaat, red.) komt hij niet aan de bak, en daar kennen ze mij, misschien dat ze denken: laat hem maar vijf maanden bij Advocaat lopen." Kokorin werd in september vorig jaar op borgtocht vrijgelaten na een gevangenisstraf vanwege een vechtpartij en mishandeling in 2018. Hij speelde dit seizoen nog geen minuut voor Zenit.

Advocaat heeft een contract tot het einde van het seizoen bij Feyenoord, al duiken er hier en daar verhalen op dat de 72-jarige coach ook na de zomerstop in Rotterdam werkzaam is. De opvolger van Jaap Stam in De Kuip wil echter niet op de zaken vooruit lopen. "Nee, het is niet van toepassing, dus daar geef ik geen antwoord op", aldus Advocaat, momenteel met Feyenoord op trainingskamp in Marbella.

Zou Aleksandr Kokorin een aanwinst zijn voor Feyenoord?

Meer nieuws

Sneijder en Theo Janssen maken overstap en gaan komend seizoen elders analyseren
9
Elfrink: 'Hij heeft de clubs voor het uitkiezen, maar is onbetaalbaar voor PSV'
2
VZ Kort: Hans van Breukelen gaat de kampioensschaal uitreiken aan PSV
77
Situatie van één speler bij Barça draait 180 graden na aanblijven Xavi
10
Pak 50x je inzet als Bayern München en Real Madrid allebei scoren!
0
Ajax trekt nieuwe hoofdsponsor aan voor de jeugd en strijkt miljoenenbedrag op
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties