Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Advocaat: 'Hij zit zo weer bij het Nederlands elftal als alles op de rit staat'

Laatste update:

"Hij is een jongen met extra kwaliteit, dat blijf ik zeggen", vertelt Advocaat in het Algemeen Dagblad. De oefenmeester werkte bij FC Utrecht samen met Bazoer en zag hoe de zesvoudig international van Oranje zich onder Thomas Letsch verder doorontwikkelde de laatste jaren. De centrale verdediger had lange tijd een slecht imago over zich, maar lijkt nu ook op persoonlijk vlak grote stappen te zetten. "Die zit ook zo weer bij het Nederlands elftal als het allemaal op de rit staat. Deze jongen kan aan de bal zo goed voetballen."

Letsch was er onder meer verantwoordelijk voor dat Bazoer tegenwoordig als verdediger door het leven gaat. De Duitse trainer posteerde hem bij Vitesse als centrale verdediger in een driemansdefensie. "Die rol vult hij op een speciale manier in zoals er maar weinig doen en kunnen", zei Letsch daar eerder dit seizoen over. "Veel meer ploegen spelen in de structuur met drie centrale verdedigers en backs die hoog op het veld staan. Maar Riechedly combineert het comfortabel aan de bal zijn met heel slim verdedigen. Het is zo moeilijk om hem de bal af te pakken."

Advocaat heeft Bazoer altijd al een interessante speler gevonden voor Feyenoord. "Dat zei ik al bij FC Utrecht. Dat is ook wat ik destijds tegen hem heb gezegd." Bazoer speelde vanaf januari 2019 een halfjaar op huurbasis bij FC Utrecht, dat hem overnam van VfL Wolfsburg. In de zomer van datzelfde jaar besloot Vitesse hem definitief terug te halen naar Nederland, waar hij een contract voor drie seizoenen tekende. Komende zomer loopt die verbintenis af. Vitesse is er alles aan gelegen om Bazoer binnenboord te houden, daar de ploeg van Letsch met de Eredivisie, TOTO KNVB Beker en de Conference League nog op drie fronten meestrijdt dit seizoen.

"Als het ooit moet gebeuren, dan zou dit een mooie leeftijd voor een goede stap kunnen zijn", vult Fred Rutten zijn voormalig collega aan. "Een mooi moment. Eerst nog spelen in de top van de Eredivisie voordat hij nog eens in een grote competitie zou willen spelen. Het vraagt wel begeleiding van een ieder. Tijd en energie erin stoppen en goed kaderen." Bazoer ging dit seizoen onder meer over de schreef door een conflict met ploeggenoot Daan Huisman. Ook kreeg hij het bij Vitesse al een aan de stok met Oussama Tannane, die Vitesse vorige week inruilde voor Göztepe.

Denk jij dat Riechedly Bazoer nog terugkeert in Oranje?

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
31
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
149
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
352
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
15
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties