Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Advocaat hoopt vurig op slagen plan Feyenoord: 'Hij doet het geweldig'

Laatste update:

Feyenoord voerde reeds eerder gesprekken met de zaakwaarnemer van Kökcü, maar dat leidde toen niet tot een nieuwe verbintenis voor de jongeling. Het contract van de Feyenoorder loopt door tot medio 2023. Mochten de geplande onderhandelingen geen nieuw contract als resultaat opleveren, dan is de kans groot dat Feyenoord Kökcü komende zomer van de hand doet, ondanks het feit dat de middenvelder dit seizoen zijn doorbraak beleeft in het eerste elftal.

De Daily Mail wist vorige week te melden dat Arsenal zich bij Feyenoord heeft gemeld voor Kökcü, die naar verluidt ook wordt gevolgd door Chelsea en Valencia. De Engelse krant repte over een transfersom van 26,5 miljoen en kwam tevens met de mededeling dat the Gunners nog vóór het EK hun slag willen slaan. De angst bestaat in Noord-Londen dat de vraagprijs omhoog schiet als Kökcü goed presteert met Turkije op het eindtoernooi. Voetbal International meldde onlangs nog dat de middenvelder graag nog een jaar met Advocaat zou willen werken.

Advocaat laat binnenkort weten of hij er nog een jaar aan vastplakt bij Feyenoord. De 72-jarige trainer hoopt in ieder geval dat Kökcü voor de club behouden blijft. "Orkun doet het geweldig", zegt hij tegen Voetbal International. "Maar dat heb ik wel vaker gezegd. Dat vind ik trouwens van meer spelers, hoor. Als ik Tyrell Malacia zie voetballen, kan ik daarvan genieten. Justin Bijlow staat prima te keepen."

Zie jij Orkun Kökcü volgend seizoen nog bij Feyenoord spelen?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
7
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties