Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Advocaat: 'Ik had dit voor geen andere club gedaan'

Laatste update:

Bij de persconferentie van woensdagmiddag werd direct gesuggereerd dat Advocaat aan het einde van het seizoen zal worden opgevolgd door Fred Rutten, maar daar is volgens Earnest Stewart nog geen duidelijkheid over. "We zochten naar een structurele oplossing, maar dat was niet mogelijk", zei de technisch directeur. "Bij een ander scenario was dit de beste oplossing. We hebben naar meerdere coaches geïnformeerd, maar alleen met Advocaat onderhandeld. We hebben ons wel verbaasd over de namen die zijn opgedoken in de media."

Volgens Advocaat is het een behoorlijke verrassing dat hij is teruggekeerd bij AZ: "Want ik was niet van plan om nog een club te gaan trainen", zei de coach. "Ik heb vijf mooie aanbiedingen laten lopen, omdat ik wachtte op een nationaal elftal. Ik ben ook nog met een nationale bond in gesprek en dat speelt nog: misschien is dat voor volgend seizoen, misschien kan ik het combineren. Maar de kwalificatiewedstrijden voor het EK beginnen pas in augustus of september."

"Ik had dit voor geen andere club gedaan", benadrukte Advocaat. "AZ is een speciale, warme club. Toen ik hier vorige keer wegging, dacht ik: 'potdorie, ik had eigenlijk bij AZ willen blijven'. Ik ben nu in een andere fase van mijn leven aangekomen en kies voor een plezierige omgeving en een fris elftal. Ik ben geïnteresseerd in geld, maar daarvoor had ik andere keuze moeten maken. Ik heb net nog een hele, hele grote club afgezegd."

De 66-jarige Advocaat was in het seizoen 2009/10 al een paar maanden hoofdtrainer van AZ, toen hij de ontslagen Ronald Koeman opvolgde. De Kleine Generaal haalde met de Alkmaarse ploeg Europees voetbal en werd vervolgens bondscoach van Rusland. Bij AZ werd hij opgevolgd door Gertjan Verbeek, maar die werd vanwege een moeizame relatie met de spelersgroep ontslagen. Advocaat zat zonder werk sinds zijn vertrek bij PSV, waar hij vorig seizoen op de loonlijst stond. Hij verloor de bekerfinale tegen zijn nieuwe werkgever AZ.

Dick Advocaat is de juiste man voor AZ

Meer nieuws

Topscorer Lionel Messi leidt Inter Miami met twee goals en assist naar zege
0
Pak 3x je inzet als Uitblinker Saka scoort tijdens Tottenham Hotspur-Arsenal!
0
Kraay jr. reageert op overstap Slot: 'Ik begrijp hier niets van, lachwekkend!'
6
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Slot denkt aan Nederlander als eerste topaankoop bij Liverpool
35
Engeland heeft bar weinig vertrouwen in Slot: 'Hij is een Ten Hag in vermomming'
55

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties