Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Advocaat kandidaat nummer één als opvolger van Blind bij Oranje'

Laatste update:

Van Breukelen gaat zijn bevindingen met Advocaat terugkoppelen met de andere beleidsbepalers in Zeist. Het is onduidelijk of de 69-jarige Hagenaar het ziet zitten om opnieuw als bondscoach van Oranje aan de slag te gaan. Ten tijde van het bekendmaken van zijn zomerse vertrek bij Fenerbahçe, liet hij ook weten een punt achter zijn lange loopbaan als hoofdtrainer te zetten. Volgens het dagblad is Advocaat hoe dan ook 'kandidaat nummer één' als opvolger van Danny Blind bij Oranje.

Van Breukelen sprak zaterdag in Abu Dhabi met Henk ten Cate en volgens diverse media is het een uitgemaakte zaak dat de coach van Al-Jazira de nieuwe bondscoach wordt. De De 62-jarige coach, met zijn club op weg naar het landskampioenschap, heeft al aangegeven dat hij zeer geïnteresseerd is om de weggestuurde Blind op te volgen. Volgens het Algemeen Dagblad is Huub Stevens alleen een optie als bondscoach als de komst van Ten Cate of Advocaat niet mogelijk is.

Het is onduidelijk wie van de twee de beste papieren heeft, maar De Telegraaf weet wel dat Louis van Gaal, Wesley Sneijder en Arjen Robben enthousiast zijn over Ten Cate. Daar zou bij komen dat Robben 'bijzonder kritisch' is over Advocaat omdat laatstgenoemde in augustus zijn functie als assistent-bondscoach neerlegde om trainer te worden van Fenerbahçe.

Wie heb jij liever?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
6
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties