Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Advocaat kondigt pensioen aan: 'Als Saudi-Arabië komt voor 15 miljoen?'

Laatste update:

Advocaat keerde donderdag met Feyenoord voor de Europa League-wedstrijd tegen CSKA Moskou (0-0) terug in Rusland, waar hij werkzaam was bij Zenit en het nationale elftal. "Ik heb er een geweldige tijd gehad, bij Zenit en het nationale elftal. De mensen blijven vriendelijk en je wordt herkend, ze willen op de foto. Dat is best leuk in zo'n ver land, ik ben er al een tijdje weg", vertelt Advocaat. Presentator Jan Joost van Gangelen geeft aan dat ze in Rusland betalen 'als de neten' en dat hij zich wel kan voorstellen dat Advocaat dacht: nu is het tijd daar naartoe te gaan.

"Nou, nu niet meer hoor. Nee, Feyenoord is echt het laatste dat ik doe. Bij mij weet je het nooit, maar laat ik het maar weer zeggen", reageert Advocaat. "Dus in principe stop je, maar als Saudi Arabië komt voor vijftien miljoen euro", zo gaat Van Gangelen verder na het antwoord van de trainer van Feyenoord. "Dan kunnen wij er samen heen!", zegt Advocaat vervolgens lachend. Van Gangelen geeft aan dat hij meegaat als perschef en dat je 'gebeiteld zit' als je met Advocaat meegaat. Advocaat: "Nou, dat betaalt ook goed."

De oefenmeester liet gedurende zijn loopbaan al een aantal keer doorschemeren dat hij dacht aan stoppen. Advocaat was de afgelopen jaren echter nog wel werkzaam in Nederland, bij Oranje, Sparta Rotterdam, FC Utrecht en nu Feyenoord, waar zijn contract nog loopt tot het einde van het seizoen. Door het 0-0 gelijkspel tegen CSKA heeft Advocaat met Feyenoord nog zicht op overwintering in de Europa League. "De eerste helft vond ik goed. Nou ja, je speelt tegen een goede ploeg. Ze staan bovenaan in Rusland, maar ik vond ons de betere ploeg in de eerste helft", blikt Advocaat nog even terug op dat duel.

Feyenoord kwam in Moskou vroeg in de tweede helft met tien man te staan na een rode kaart voor Nicolai Jörgensen, die twee keer een gele kaart kreeg wegens een elleboog. "Ik heb het niet teruggezien, maar hij vond het zelf belachelijk. Als je al een keer geel hebt, moet je nadenken hoe je omhoog springt. De drie penalty's in de wedstrijd tegen Wolfsberger (1-4 nederlaag) waren allemaal lachertjes. Dit was op zich ook een lachertje. Tegenwoordig moet je oppassen met zulke duels."

Moet Feyenoord na dit seizoen doorgaan met Dick Advocaat?

Meer nieuws

V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
1
Heeft Sparta goud in handen? 'Hij kan zo bij Ajax, Feyenoord of PSV mee'
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
18
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties