Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Advocaat krijgt flink budget en gaat voor komst landgenoot'

Laatste update:

De Daily Mirror claimt dat Advocaat vijftig miljoen pond, omgerekend zo'n 68 miljoen euro, mag gaan uitgeven. De Hagenaar heeft technisch directeur Lee Congerton al een lijstje met mogelijke versterkingen gegeven en een van de namen die Advocaat heeft doorgegeven, is die van Virgil van Dijk. De verdediger van Celtic wil graag naar Engeland komen en is dus in beeld bij Sunderland.

Andere namen die worden genoemd zijn die van spits Patrick Bamford (Chelsea), middenvelder Seko Fofana (Manchester City), rechtsback Sam Byram (Leeds United) en verdediger Sebastian Coates, die in het afgelopen seizoen al werd gehuurd van Liverpool. Sunderland eindigde onder Advocaat als zestiende in de Premier League en ontsnapte daardoor aan degradatie.

Denk je dat Virgil van Dijk haalbaar is voor Sunderland?

Meer nieuws

Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
0
Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
14
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
8
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
9
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
17
Live meepraten in de Eredivisie: Heracles Almelo - RKC Waalwijk
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties