Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Advocaat mag dromen van komst 6-voudig Oranje-international: 'Deur staat open'

Laatste update:

Presentator Wilfred Genee suggereerde een week geleden nog dat Bazoer 'nee' had gezegd tegen het aanbod van Advocaat. "De deur staat nog open", geeft de rechtspoot nu zelf aan. "Ik heb deze week met Advocaat gebeld en nu ben ik aan het nadenken."

De nationale ploeg van Curaçao belegt binnenkort een trainingskamp in Turkije. Bazoer zal daar in ieder geval nog niet aansluiten. "Ik heb wat meer tijd nodig om tot een besluit te komen."

Bazoer werd drie jaar geleden tot zijn eigen verbazing nog opgenomen in de voorlopige selectie van Curaçao voor de Gold Cup. Hij besloot toen te bedanken, omdat hij voor zijn kans wilde gaan bij het Nederlands elftal.

Bazoer ziet inmiddels geen toekomst voor zichzelf meer bij Oranje. "Je moet wel realistisch blijven. Centraal achterin kan het Nederlands elftal beschikken over absolute wereldtoppers. En ik ben inmiddels 27 jaar."

De centrumverdediger is al geruime tijd uit beeld bij Oranje. Hij speelde zijn laatste interland voor Nederland in 2016. "Dus nee, Oranje zit niet meer in m'n achterhoofd."

Bazoer speelde tot nog toe zes interlands namens Oranje. Zijn debuut maakte hij in november 2015 onder toenmalig bondscoach Danny Blind.

'Moeilijk om ze te overtuigen voor Curaçao te kiezen'


Advocaat benaderde de afgelopen periode naast Bazoer en Kluivert ook Joshua Brenet (FC Twente), Tahith Chong (Luton Town), Sontje Hansen (NEC), Armando Obispo (PSV), Shurandy Sambo (PSV) en Tommy St. Jago (Willem II).

De bondscoach van Curaçao kreeg echter veelvuldig nul op het rekest. "Het is echt moeilijk om ze te overtuigen voor Curaçao te kiezen", onthulde Advocaat eerder al.

"Ik denk zelf niet dat je nog in het Nederlands elftal kan komen als je 24 of 25 bent. Maar dat ga ik ze niet zeggen." De trainer wilde niet vertellen wie er dan had afgezegd. "Namen van spelers ga ik alleen niet noemen. Van sommigen begrijp ik het."

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
1
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
3
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
3
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties