Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Advocaat na drie oefenduels al vertrokken bij Oranje

Laatste update:

Blind begrijpt er weinig van: "Ik ben verbaasd en teleurgesteld", zegt de bondscoach op de website van de KNVB. "Toen ik Dick in het voorjaar benaderde om assistent te worden gaf hij mij de indruk dat hij zich daar voor langere termijn aan wilde verbinden. Maar goed, het heeft geen zin er lang bij stil te staan, we moeten door. Vanaf nu gelden alleen de wedstrijden tegen Griekenland en Zweden. Er is werk aan de winkel."

Advocaat was in de tweede seizoenshelft van het afgelopen seizoen adviseur van Giovanni van Bronckhorst bij Feyenoord en halverwege de maand mei werd bekend dat de 68-jarige Hagenaar Ruud van Nistelrooij zou opvolgen bij het Nederlands elftal. Hij zat tijdens de laatste drie oefenwedstrijden (in mei en juni) al naast Blind op de bank, maar houdt het na drie maanden alweer voor gezien. Door een clausule in zijn contract kon Advocaat gemakkelijk opstappen.

Advocaat lijkt nu dus op weg naar Fenerbahçe, waar hij de opvolger moet worden van Vítor Pereira. Hij staat op het punt om ontslagen te worden. Advocaat werd onlangs nog in verband gebracht met het bondscoachschap van België, maar de KBVB koos voor de Spanjaard Roberto Martínez. "Ik ben onaangenaam verrast", zegt technisch directeur Hans van Breukelen van de KNVB over het vertrek van Advocaat. "Natuurlijk ken ik de voetbalwereld en ik weet dat dergelijke zaken kunnen gebeuren. We richten ons nu op het zoeken naar een vervanger."

-

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
6
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties