Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Advocaat snapt niks van Ajacied: 'Hoe kunnen ze zeggen dat dit een topper is?'

Laatste update:

"Defensief stond het best redelijk", blikt de voormalig trainer terug op de wedstrijd van Ajax. "Maar als je er zelf niks tegenoverstelt... Dan blijf je naar achteren lopen."

Hoewel Ajax verdedigend dus redelijk goed stond, is er volgens Advocaat toch op één dissonant: Sutalo. "Ik vraag me af of dat een voorstopper is, maar hij kan helemaal niet verdedigen. Totaal niet."

"Hoe kunnen ze dan zeggen dat dan een top-voorstopper is? Ook vandaag weer", vervolgt Advocaat over de 23-jarige Kroaat, die afgelopen zomer voor ruim twintig miljoen euro overkwam van Dinamo Zagreb.

Kieft is het met zijn collega-analist eens. "Dick, we hadden het daar van de week ook over. Je kan slecht in vorm zijn. Maar dan nog zie je of een speler kwaliteit heeft of niet. Aan een trap, of een aanname, of weet ik veel wat. Ik heb dat echt nog geen één keer gezien bij hem."

Vervolgens worden er beelden ingestart van de 2-0 van Ansu Fati, waarbij Sutalo een ongelukkige rol speelt. "Hij geeft veel te veel ruimte weg", constateert Advocaat. "Omdat zij (Brighton, red.) wel het initiatief nemen als ze die bal hebben, en dan kan het ook een keer verkeerd gaan."

"Hij staat veel te ruim, hij geeft hem (Fati, red.) de ruimte om te schieten. Hij moet er korter op staan. Een goede voorstopper geeft die ruimte niet", besluit de analist.

Europa League
Brighton & Hove Albion
2 - 0
Ajax

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
1
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
7
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
27
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties