Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Advocaat tempert euforie rondom Marsman na vraag over Oranje

Laatste update:

"Die jongen doet het geweldig", deelt Advocaat na afloop een compliment uit aan Marsman. "Het is geweldig goed voor Feyenoord en geweldig goed voor die jongen ook, dat hij het zo goed doet. Feyenoord heeft een paar hele goede keepers." De oefenmeester van de Rotterdamse club verwijst daarmee naar de concurrentiestrijd tussen Marsman en Justin Bijlow, die tegen PSV na een blessure terugkeerde op de bank. Advocaat kan en wil echter niet met zekerheid zeggen wie definitief het seizoen afmaakt onder de lat bij Feyenoord.

"Ik ga daar helemaal geen antwoord op geven", vervolgt Advocaat zijn verhaal. "Dat bekijken we. We gaan nou eventjes de wedstrijd (tegen PSV, red.) terugkijken. Ik moet eerlijk zeggen dat ik tevreden was over de eerste helft, maar de tweede helft moeter beter kunnen." Hendriks neemt echter geen genoegen met de uitleg van Advocaat en focust het gesprek weer op Marsman. "Zou Marsman het Nederlands elftal aankunnen?" Advocaat wil liever niet op de zaken vooruitlopen, ondanks de goede vorm van de keeper. "Ik denk niet dat we al zover moeten kijken. Hij doet het bij ons uitstekend en dan moet de bondscoach maar bepalen. daar ben ik gelukkig niet meer voor."

In de studio van ESPN wordt uiteraard ook stilgestaan bij het heldhaftige optreden van Marsman tegen PSV. Analist Kenneth Perez is zeer onder de indruk van de sluitpost van Feyenoord. "Deze jongen heeft het niveau wél volgehouden de hele wedstrijd. Met een paar heel belangrijke reddingen voor Feyenoord. Hij heeft Feyenoord echt wel in de wedstrijd gehouden", aldus de oud-middenvelder, wiens mening over Marsman wordt gedeeld door collega-analist Mario Been. De voormalig Feyenoord-trainer noemt de doelman zelfs als mogelijke international van Oranje, al is hij niet opgeroepen voor de aankomende WK-kwalificatieduels van Nederland.

-
Denk jij dat Nick Marsman goed genoeg is voor Oranje?

Meer nieuws

Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
11
Ajax shopt bij Sparta en haalt jongere broer van Jorrel Hato naar Amsterdam
38
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
26
Perez zag opvallende actie van Ramalho bij PSV: 'Je kunt beter afscheid nemen'
7
Ook vertrek van Olivier Boscagli dreigt: 'PSV kan moeilijk nee zeggen'
28
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties