Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Advocaat tipt KNVB: 'Zet die twee bij elkaar en je bent in feite klaar'

Laatste update:

Bij aankomst in Schotland gaf Advocaat tegenover Schotse journalisten aan dat het zijn laatste twee interlands als bondscoach van Oranje zouden zijn. Vlak daarna wilde hij die woorden niet herhalen tegenover Nederlandse media. Na de wedstrijd tegen Roemenië maakt Advocaat naar verwachting bekend dat hij vertrekt. Wat hij hierna gaat doen, is voor hem nog een groot vraagteken. "Ik heb inderdaad al zo vaak gerept over mijn allerlaatste klus, mijn wegen zijn ondoorgrondelijk", aldus Advocaat in een interview met het Algemeen Dagblad.

"Er is een moment dat het stopt, dat is duidelijk. Maar er zal weer worden gebeld, dat is altijd gebeurd. Ach, voetbal heeft mij alles gebracht", vervolgt de bondscoach. "Misschien komt er nog iets leuks voorbij, ik sluit het niet uit. Anders is het mooi geweest. Dick Advocaat uit Den Haag heeft dan de hele wereld gezien. Driemaal aan het roer bij het Nederlands elftal, het is niet niks. Nee, mijn loopbaan is in elk geval niet geruisloos voorbijgegaan."

Advocaat maakte de WK-kwalificatiecampagne af met Ruud Gullit als assistent. "In Nederland staan we erg snel klaar met kritiek. Als ik de KNVB was, zou ik hem altijd bij Oranje houden. Hij is een geweldig uithangbord, alle deuren gaan open voor Ruud. Geldt ook voor Ronald Koeman trouwens. Zet die twee bij elkaar en je bent in feite klaar."

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
1
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
53
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
14
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
36
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties