Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Advocaat verdedigt zich: 'Bas Dost erbij? Dat is zo onlogisch als wat'

Laatste update:

"We spelen met drie spitsen. Laten we maar gewoon doen zoals het hoort, vanuit de controle ga je proberen tot scoren te komen. Als we meer willen forceren, zetten we er een spits bij", kondigt de keuzeheer alvast aan. Hij benadrukt bovendien dat Georginio Wijnaldum en Tonny Vilhena kunnen inschuiven. "Aanvallender kan ik het niet maken."

Het toevoegen van Bas Dost aan de voorhoede noemt Advocaat 'zo onlogisch als wat'. Dan mist Oranje een man op het middenveld, betoogt hij. "En dan wordt het rommelig. Als het echt nodig is, gooien we alles open. Keeper eruit, veldspeler erin", lacht Advocaat. "Dit is geen makkelijke poule, dit zijn geen ploegen waar je zomaar met 3-0, 4-0 of 5-0 overheen loopt. Ook van Wit-Rusland win je niet zomaar met 5-0 of 6-0."

Advocaat vindt niet dat hij voor meer aanvallers had moeten kiezen. "Ik heb soms het idee dat journalisten niet begrijpen dat je tegen een serieuze tegenstander speelt. Dat ze denken dat je tegen een pupillenelftal speelt. Zweden is geen ploeg waar je overheen loopt", stelt de bondscoach, die aangeeft 'de moed erin te houden'. "Ik heb ze gezegd: laat maar zien dat we hier niet horen te staan. Laat maar zien dat we het wel kunnen."

Dick Advocaat grijpt in en begint met Kenny Tete op rechtsback en Daley Blind op het middenveld! Denk jij dat Oranje gaat winnen van Zweden? #nedzwe #oranje #wkkwalificatie

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

-
Heeft Dick Advocaat voor een goede opstelling gekozen?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
3
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
Speler van Borussia Dortmund reist vanwege examen apart naar CL-kraker in Parijs
3
Derksen ergert zich groen en geel aan sportverslaggever: 'Het is zo stuitend'
15
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
13
Ajax shopt bij Sparta en haalt jongere broer van Jorrel Hato naar Amsterdam
42

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties