Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Advocaat verliest onder toeziend oog van Michiel Kramer eerste wedstrijd

Laatste update:

Na ruim een uur spelen had de aanvaller van Telstar het geluk dat doelman Leonard Nienhuis van Sparta het houdbare schot door de vingers liet glippen. Even daarvoor werd een doelpunt van Sparta-aanvaller Robert Mühren terecht afgekeurd wegens buitenspel. Advocaat deed nog geen beroep op Dabney dos Santos, die vrijdag op huurbasis overkwam van AZ.

Michiel Kramer was zaterdagmiddag aandachtig toeschouwer bij het oefenduel tussen Telstar en Sparta Rotterdam. De spits van Feyenoord lijkt de ploeg van Dick Advocaat te gaan versterken (Foto via Rijnmond). #kramer #sparta #transfer #eredivisie #feyenoord

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

Opvallende aanwezige in Velsen-Zuid was Feyenoord-spits Michiel Kramer, die concrete interesse van Sparta zou genieten. De ploeg van Advocaat gaat zondag naar Zuid-Spanje voor een trainingskamp. Daar neemt men het woensdag op tegen competitiegenoot PEC Zwolle. Op dinsdag 16 januari hervat Sparta de Eredivisie met een inhaalwedstrijd tegen Vitesse

Behoudt Dick Advocaat Sparta Rotterdam voor de Eredivisie?

Meer nieuws

Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
24
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
3
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
5
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
46
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
10
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties