Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Advocaat: 'Voor mijn hart is het beter als we het punt pakken tegen Arsenal'

Laatste update:

"Hoe eerder we dat punt pakken, hoe beter", zegt Advocaat dan ook tegen Sky Sports. "Iedereen verwacht dat wij gaan verliezen, maar dat maakt het juist makkelijk voor ons. We hebben keihard gewerkt om niet te degraderen. Voor deze club is het van cruciaal belang om in de Premier League te blijven. Iedereen weet wat ze de komende jaren moeten doen, want dit is een geweldige club met een geweldig stadion."

"De faciliteiten hier zijn fantastisch, alles is aanwezig om de komende jaren op een ander niveau te spelen dan de voorbije vijf jaar", zegt Advocaat. Mogelijk heeft Sunderland het punt helemaal niet nodig, omdat Newcastle United en Hull City ook nog onder the Black Cats staan. Die clubs hebben nog één duel te spelen. "Maar voor mijn hart is het beter als we het punt gewoon woensdag pakken tegen Arsenal", aldus Advocaat.

-
Denk je dat Sunderland woensdag een punt pakt tegen Arsenal?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
3
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
3
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
49
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
75
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties