Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Advocaat voorspelt inkomende WK-transfer bij Ajax: 'Kan ik me goed voorstellen'

Laatste update:

Derksen omschrijft Noppert als een 'gekke keeper'. "Je hebt ook nog kans dat hij dadelijk een aanbieding krijgt, want goede keepers zijn dun bezaaid." De televisiepersoonlijkheid liet zich vorige week ook al in positieve zin uit over de goalie van Heerenveen. "Het is natuurlijk belachelijk dat hij erin staat terwijl hij anderhalve wedstrijd op niveau heeft gespeeld in zijn hele leven, maar hij heeft het tot dusver foutloos gedaan. En hij is leuk in de interviews. Die heeft geen mediatraining."

Advocaat kan zich Noppert 'heel goed voorstellen' bij Ajax. "Die jongen staat toch uitstekend te keepen? Als je in het Nederlands elftal keept, kan je toch ook bij Ajax keepen?" Wilfred Genee wijst Advocaat erop dat Noppert 'Pasveer er dan wel even uit moet keepen'. "Pasveer heeft het voor zijn doen uitstekend gedaan bij Ajax", concludeert Advocaat. De kersverse oefenmeester van ADO Den Haag ziet Cody Gakpo niet zo snel naar Manchester United gaan. "Daar hebben ze toch best aardige vleugelspelers? Ze hebben toch die Braziliaan van Ajax (Antony, red.)? Ze hebben voor 250 miljoen ingekocht."

Noppert heeft nog een contract tot medio 2024 bij Heerenveen. Transfermarkt schat zijn huidige waarde op twee miljoen euro. Indien de keeper zich ook in het vervolg van het WK weet te onderscheiden, zal die waarde onherroepelijk omhoog schieten. De schattingen van de gespecialiseerde website worden gemaakt op basis van verschillende criteria, zoals leeftijd, de club waarvoor een speler speelt, de duur van het contract en de prestaties op het veld. Ook het spelen van een (goed) WK is een belangrijke factor bij het bepalen van een transferwaarde.

Zou jij Andries Noppert graag bij Ajax zien?

Meer nieuws

Noa Lang start zeer controversieel liedje op podium, maar Luuk de Jong grijpt in
15
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
1
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
38
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
34
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties