Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Advocaat zag 25 miljoen aan aankopen door zijn neus geboord worden

Laatste update:

Feyenoord voert gesprekken met een grote investeerder om onder andere geld vrij te krijgen voor nieuwe aankopen. De club deed daarover echter nog geen toezeggingen aan Slot. "Wij waren ook van plan om dat te doen met het elftal", laat Advocaat vrijdag desgevraagd weten tijdens de persconferentie in aanloop naar het duel met FC Emmen van zaterdagavond. "Het bestuur stond daar helemaal achter en men wilde drie grote aankopen doen. Maar door de coronapandemie is alles opeens anders geworden. Daarom verwijt ik het bestuur ook niks." De aanwinsten die Advocaat op het oog had kostten allen een slordige acht miljoen euro.

De Rotterdammers versterkten zich afgelopen zomer met onder andere João Carlos Teixeira, Uros Spajic, Mark Diemers en Bryan Linssen. In de winter kwam daar Lucas Pratto bij. "We willen allemaal meer", gaat Advocaat verder. "Maar iedereen heeft het dit seizoen verschrikkelijk moeilijk in het voetbal." Donderdag maakte algemeen directeur Mark Koevermans in een speciale video nogmaals duidelijk dat Feyenoord momenteel in grote financiële zorgen verkeert. Koevermans richtte zich met zijn boodschap tot seizoenkaarthouders en zakelijke relaties, die binnenkort geld kunnen terugvragen voor niet bezochte wedstrijden van de club.

Als alle supporters en relaties van Feyenoord het geld voor hun seizoenkaarten terugvragen, komt dat de club op een kostenplaatje van vijftien miljoen euro te staan. Een bedrag dat Feyenoord zich niet kan veroorloven, zo maakte Koevermans donderdag bekend. "Het lastige is dat we met z'n allen niet weten wanneer het voorbij is", aldus Advocaat. "Weet je dat moment wel, dan kan je meer plannen maken. Nu kan je niks. Het is bij alle clubs gewoon heel nijpend. Dat is ook waarom we allemaal een bijdrage (loonoffer, red.) hebben gedaan." Feyenoord loopt per wedstrijd in een lege Kuip 800.000 tot 900.000 euro mis.

Denk jij dat Arne Slot volgend jaar wél de mogelijkheid krijgt om te investeren in nieuwe spelers?

Meer nieuws

De 19-jarige van 100 miljoen die het middenveld van Man United moet hervormen
8
VZ Elftal van het Jaar: PSV domineert; ook Feyenoord goed vertegenwoordigd
69
Beelden verdachte kaarten van aangeklaagde Paquetá direct grote hit op internet
6
FC Utrecht overklast Sparta en strijdt met Go Ahead om Conference League-ticket
29
FC Barcelona krijgt concurrentie van Bayern in strijd om Spaans international
7
Farioli noemt één ding dat hij bij Ajax-spelers wil zien: 'Dat wordt onderschat'
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties