Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Afellay: 'Absurd, op basis waarvan moet hij trainer van Feyenoord worden?'

Laatste update:

De discussie over het trainerschap bij Feyenoord wordt in gang gezet door analist annex verslaggever Hans Kraay junior. "Dirk Kuyt staat op de nominatie om Advocaat op te volgen bij Feyenoord. Maar ik neem aan dat Henk Fraser betere papieren heeft dan Dirk Kuyt. Die traint nu helemaal geen team. Dan is het toch logisch dat Fraser het eerder wordt dan Dirk Kuyt?", aldus Kraay junior over de huidige Sparta-coach, die ook aanwezig is in het ochtendprogramma van de betaalzender.

"Ik vind het sowieso absurd. Op basis waarvan moet Dirk Kuyt trainer van Feyenoord worden?", vraagt de clubloze Afellay zich zondagochtend hardop af. "Henk Fraser is in alle opzichten de toekomstige manager van Feyenoord. Een peoplemanager die spelers kan raken. Hij weet wat er leeft en het is ook nog eens een jongen van Rotterdam." Analist Kees Kwakman ziet in Kuyt ook niet gelijk de ideale nieuwe coach van Feyenoord. "Het is logischer dat Kuyt onder een trainer als Fraser, die ervaring heeft, eerst twee jaar assistent-trainer is of weet ik veel hoelang."

"Dat zou ook kunnen, maar als ik bij Feyenoord zou zitten en ik moest het trainerslijstje maken, dan staat Henk Fraser hoger dan Dirk Kuyt", voegt Kraay junior daaraan toe. Fraser kent een tegenvallende start met Sparta in de Eredivisie, met nul punten uit de eerste twee duels. Door de nederlagen tegen Ajax (0-1) en PEC Zwolle (4-0) bezetten de Rotterdammers momenteel de laatste plaats in de Eredivisie.

Wat is de beste opvolger van Dick Advocaat bij Feyenoord?

Meer nieuws

Erik ten Hag deelt nieuwe sneer uit: 'Jullie maken er maar krantenkoppen over'
15
Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
41
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
35
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
10
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties