Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Afellay: 'Als het mooiste wat er is jou ontnomen wordt, is dat heel frustrerend'

Laatste update:

"Het voelt vertrouwd, maar het was even afwachten hoe het zou zijn. Eigenlijk is er niet zo heel veel veranderd", erkent de momenteel clubloze middenvelder vrijdag in gesprek met PSV TV. "Ik zat in de laatste fase van mijn revalidatie toen ik klaar was met Stoke. Daarna is het snel gegaan. PSV heeft mij de mogelijkheid geboden om bij de jeugd aan mijn herstel te werken. Ik ben er heel blij mee."

Afellay sprak uitgebreid met trainer Mark van Bommel en technisch manager John de Jong, maar was er nooit op uit om aan te sluiten bij de A-selectie van PSV. "Ik ben helemaal niet belangrijk. Bovendien zouden er dan allemaal verhalen aan vastgeplakt worden of zouden er dingen verwacht worden die helemaal niet aan de orde zijn. Ik wil mijn ding doen in alle rust. Ik ben PSV enorm dankbaar voor de kans."

Trainen met spelers die nog aan het begin van hun loopbaan staan voelt niet vreemd aan. "Ik ben 33, een oude man", zegt Afellay met een kwinkslag. "Maar het is heel normaal om ertussen te staan. Ik ben een simpele jongen en doe gewoon mee met de jongens." De middenvelder kan wel wat positiviteit gebruiken, want de afgelopen jaren viel hij van de ene blessure in de andere. "Als het mooiste wat er is jou ontnomen wordt, dan is dat heel frustrerend."

Zie jij Ibrahim Afellay volgend seizoen in de Eredivisie spelen?

Meer nieuws

Verweij raadt Ajax en Feyenoord aan toe te slaan: 'Hij kan een sensatie worden'
0
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
6
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
8
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
26
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties