Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Afellay: 'Die jongen heeft goudzoekers om zich heen, hij moet gewoon verlengen!'

Laatste update:

Babadi mocht zondag (tegen FC Volendam, 1-5 winst) weer eens minimaal een helft meedoen bij PSV. De aanvallende middenvelder speelde zeer verdienstelijk, en tekende bovendien voor zijn allereerste Eredivisie-treffer.

Meer: Kogel door de kerk: Babadi zet handtekening onder nieuw contract bij PSV

Afellay 'werd er vrolijk van', zo zegt hij bij NOS Studio Voetbal. "Een geweldig talent die weer nadrukkelijk op de deur klopt. Het oogt allemaal super makkelijk. Hij creëert altijd tijd en ruimte voor zichzelf omdat hij zo één met de bal is. Dat is gewoon een genot om naar te kijken."

Babadi maakt zijn minuten echter vooral bij de beloften. Aan het begin van het seizoen was hij nog geregeld basisspeler. "Het is niet gek als je als jonge speler een terugslag krijgt", zegt Afellay daarover. "En PSV heeft natuurlijk de luxe dat het zoveel goede spelers heeft."

Contractperikelen

Mogelijk heeft de bijrol van Babadi te maken met zijn penibele contractsituatie. Zijn verbintenis loopt eind juni af, maar hij kan het nog niet eens worden over een verlenging. Naar verluidt verlangt Babadi's entourage een voorstel waaruit spreekt dat PSV hem dolgraag wil behouden. Afellay adviseert de middenvelder met klem om bij te tekenen.

"Deze jongen speelt bij een geweldige club, heeft genoeg om voor te spelen. Als je kijkt naar welke weg Saibari heeft bewandeld, hoe hij basisspeler is geworden... En hij heeft een trainer die niet schroomt om jonge spelers voor de leeuwen te gooien. Maar het is een jongen met goudzoekers om zich heen."

"Je hoopt dat de omgeving van zo'n jongen hem stimuleert", vervolgt Afellay. "Op het moment dat hij niet speelt in het eerst heeft hij gewoon Jong PSV, dat ook op een goed niveau speelt in de Keuken Kampioen Divisie. Daar kan die jongen zich ook ontwikkelen. Dan krijg je zo'n geweldig contract aangeboden, dat zijn serieuze bedragen. Dan moet je God op je blote knieën bedanken en dat contract gewoon tekenen."

Meer nieuws

Arne Slot verrast en kiest in opstelling Feyenoord voor Zerrouki én Milambo
7
Live meepraten in de Eredivisie: PSV - Feyenoord
3
Live meepraten in de Eredivisie: sc Heerenveen - PEC Zwolle
0
Bosz slaat Babadi over bij PSV en verrast met namen op middenveld
14
Kwakman ziet grote verandering bij Ajax: 'Hij is een verademing, vol vertrouwen'
4
Scheidsrechtersrapport onthult voor welke 5 woorden Bellingham rood kreeg
40

Meer sportnieuws

Kan er maar één zijn! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties