Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Afellay doet opvallende suggestie: 'Feyenoord moet hem huren van Ajax'

Laatste update:

Danilo heeft bij Ajax onder meer Sébastien Haller en Dusan Tadic voor zich in de punt van de aanval. Afgelopen seizoen werd de aanvaller verhuurd aan FC Twente, waar hij na een uiterst productieve eerste seizoenshelft na de winter amper wist te scoren. Zijn doelpuntenproductie in Enschedese dienst bleef steken op zeventien treffers. "Ik zou als ik Feyenoord was een heel lief telefoontje plegen naar Amsterdam om te kijken of ze Danilo misschien kunnen huren", zo vertelde Afellay vrijdagavond.

Feyenoord werd de voorbije weken al aan tal van spelers gelinkt om de spitspositie in te vullen. Zo kwam onder meer de naam van Joshua Zirkzee veelvuldig voorbij en werd ook Graziano Pellè even in verband gebracht met een terugkeer naar Rotterdam. Desondanks zag Slot nog geen nieuwe aanvalsleider komen. "Ik denk dat dat voor Feyenoord een heel interessante speler is", vervolgt Afellay. "Het is een win-winsituatie: voor Ajax houdt hij z'n marktwaarde en ik denk dat hij zeker een toevoeging is voor het spel van Feyenoord."

Tot dusver lijkt Slot in de spits de voorkeur te geven aan Linssen, die de voorbije weken in de punt van de aanval stond bij Feyenoord. In de strijd om de Conference League tegen FC Luzern werd Linssen geflankeerd door Luis Sinisterra en Alireza Jahanbakhsh. Laatstgenoemde viel afgelopen donderdag noodgedwongen uit met een blessure en moest zich op slag van rust laten vervangen door Bozeník. De andere spits, Bannis, kwam een kwartier voor tijd binnen de lijnen voor Sinisterra.

Moet Feyenoord Danilo huren vind jij?

Meer nieuws

Atalanta-coach vreest voor einde seizoen van EK-kandidaat Marten de Roon
18
Go Ahead Eagles pikt absolute smaakmaker op in de Keuken Kampioen Divisie
3
Borussia Dortmund maakt van peperdure PSG-aanvaller prioriteit nummer één
3
Maddison geeft duidelijke boodschap af aan Koeman over EK-selectie Nederland
49
Rasmus Højlund rekent met cryptische Instagrampost af met opvallende kritiek
24
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties