Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Afellay en Van der Vaart vragen respect: 'Doen net of het een koekenbakker is'

Laatste update:

Van der Vaart zag dat uitgerekend de vervanger van Ronaldo een hattrick maakte. "Dat hoort, denk ik, een beetje bij het verhaal van Ronaldo", begint de oud-international bij NOS Studio WK. "Ik kan je vertellen, deze man (Ramos, red.) kan nog geen vijf procent van wat Ronaldo kan. Maar hij scoort wel drie keer." Ramos deed daardoor wat de ex-speler van Manchester United, Real Madrid en Juventus nog nooit lukte: scoren in de knock-outfase van een WK. "Wat Ronaldo en Lionel Messi gepresteerd hebben, al die jaren lang, gaat nooit meer iemand doen. Zelfs Kylian Mbappé niet", neemt Van der Vaart het op voor Ronaldo.

Afellay is het eens met zijn collega. "Ramos heeft vandaag zijn visitekaartje afgegeven en laten zien dat hij een groot talent is, maar ik sluit me aan bij Rafael. We doen net alsof Cristiano een koekenbakker is. Er wordt zo over hem gesproken; je moet hem passeren, hij heeft zijn beste tijd gehad... Ik vind dat met iemand met zo'n staat van dienst - hij is misschien wel een van de beste voetbal-atleten ooit - wel met wat meer respect mee om mag worden gegaan." Presentator Sjoerd Ramshorst vraagt Van der Vaart vervolgens of het moment is aangebroken dat Ronaldo 'iets minder wordt en dat de bondscoach liever met een ander speelt'. "Dat moment is absoluut gekomen", zegt de analist en oud-middenvelder.

"Ik vind het alleen een beetje treurig hoe het nu met United gegaan is en hoe het in dit toernooi gaat. Ramos heeft het natuurlijk goed gedaan, alleen weet ik gewoon dat Portugal een speler als Ronaldo nodig heeft. Of hij nu oud is of niet, dat maakt geen reet uit. Ik vind het alleen treurig en misschien kijk ik een beetje door een gekleurde bril, maar ik word er een beetje verdrietig van als ik heel eerlijk ben", zegt Van der Vaart terwijl hij de beelden ziet van Ronaldo die invalt voor João Félix. Afellay vindt het 'opvallend dat Portugal veruit zijn beste wedstrijd op dit WK heeft gespeeld zonder Ronaldo', refererend aan het duel van dinsdagavond. "Het zag er ook heel frivool uit. Het leek bij heel veel jongens of dat ze bevrijd waren. Portugal heeft een hele mooie toekomst."

Meer nieuws

Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Ronald Koeman maakt voorselectie van het Nederlands elftal voor het EK bekend
70
Terugkeer naar de Eredivisie? Strootman bevestigt transfervrij vertrek bij Genoa
7
Belgische profclub houdt op te bestaan; woede richt zich tot grootaandeelhouder
2
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
2
'Manchester City werkt hard aan terugkeer Jeremie Frimpong'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties