Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Liefst vier spelers van Nederlands elftal missen bij gele kaart halve finale EK

Laatste update:

Het Nederlands elftal staat in de kwartfinales van het EK. De ploeg van bondscoach Ronald Koeman speelde een overtuigende wedstrijd en was veel sterker dan Roemenië: 0-3. Cody Gakpo was met een doelpunt en assist de absolute smaakmaker, invaller Donyell Malen was met twee goals tevens belangrijk.

In de kwartfinales (zaterdag, om 21:00) treft Oranje de winnaar van het duel tussen Oostenrijk en Turkije, dat later op dinsdagavond gespeeld wordt. Malen, Dumfries, Veerman en Schouten mogen dan zeker geen gele kaart pakken, want voor een eventuele halve finale zouden zij geschorst zijn.

Spelers krijgen op het EK bij twee gele kaarten een schorsing van één duel. De kaarten worden pas kwijtgescholden na de kwartfinale.

Zeker Dumfries zal balen van zijn gele kaart, die hij kreeg vanwege tijdrekken in de 78ste speelminuut van het duel met Roemenië. De rechtervleugelverdediger hield de bal te lang in de hand voor het ingooien.

Mocht Nederland erin slagen ook de kwartfinale te overleven, dan volgt er in de halve eindstrijd een confrontatie met Engelang of Zwitserland.

Meer nieuws

FC Barcelona staat perplex om vermeende PR-stunt van zaakwaarnemer
5
Leiding van AS Roma komt met zeer slecht nieuws voor Rick Karsdorp
14
Mats Wieffer vliegt naar Engeland om transfer naar Brighton af te ronden
104
Erik ten Hag wil Nederlandse enclave uitbreiden en meldt zich bij Ajax
40
'Wolvengroet wordt Merih Demiral fataal: Turkse verdediger mist duel met Oranje'
116
Wieffer moet Feyenoord niet inruilen voor Brighton: 'Kom op, zoek het hogerop'
35

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties