Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Afellay: 'Hij maakte een geweldige indruk, PSV moet zeker informeren'

Laatste update:

Jong Engeland won zaterdag in de finale van het EK met 1-0 van Spanje, mede dankzij een gestopte strafschop van doelman Jack Trafford ver in blessuretijd. Mede dankzij de sterke optredens van Colwill kregen de Engelsen gedurende de zes duels op de eindronde in Georgië en Roemenië geen enkel doelpunt tegen. "De beste man op het veld, hij maakte een geweldige indruk", zei de geïmponeerde Afellay na afloop van de eindstrijd in de studio van de NOS.

Ibrahim Afellay is zeer gecharmeerd van Levi Colwill.

"PSV is nog op zoek naar een centrale verdediger, dus ik zou zeker bij Chelsea informeren of hij vrij is. Hij is echt een speler met mogelijkheden en pas twintig jaar oud", gaf de analist als advies mee aan trainer Peter Bosz. Colwill ligt bij Chelsea nog twee seizoenen vast. De jonge en 1.87 meter lange verdediger wacht nog op zijn debuut in de hoofdmacht van the Blues. Afgelopen seizoen werd hij verhuurd aan Brighton & Hove Albion, dat graag met hem verder wilde maar van Chelsea te horen kreeg dat dat niet mogelijk was.

Bosz zit bij PSV niet erg ruim in de centrale verdedigers na de terugkeer van Jarrad Branthwaite naar Everton. Diens voorganger Ruud van Nistelrooij koos afgelopen seizoen geregeld voor de Engelsman en André Ramalho in het hart van de Eindhovense defensie. Voor die posities komen ook Armando Obispo, Olivier Boscagli en Timo Baumgartl in aanmerking. Zaterdag tegen Sint-Truiden (1-2 nederlaag) begon Boscagli met Jordan Teze aan zijn zijde, terwijl Ramalho en Baumgartl na rust centraal stonden opgesteld.

-
Vind jij Levi Colwill een aanwinst voor PSV?

Meer nieuws

Bosz gaat tijdens persconferentie PSV in op beschuldigend statement van Noa Lang
1
PSV moet door keuze Utrecht vermoedelijk diep in de buidel tasten voor Flamingo
4
Manchester City verzekert zich van komst Amerikaans wonderkind (14) in 2027
9
Sterkhouder Real Madrid raakt geblesseerd: CL-finale en EK komen in gevaar
8
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
38
'PL-clubs kunnen bijvoorbeeld een Geertruida dan gratis bij Feyenoord oppikken'
45

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties