Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Afellay: 'Hoe kan je hém laten gaan en een investering van vier miljoen doen?'

Laatste update:

Unnerstall was afgelopen seizoen tweede keus bij PSV achter Yvon Mvogo. Directeur voetbalzaken John de Jong liet hem transfervrij gaan naar FC Twente en maakte 3,5 miljoen euro over naar de bankrekening van de Tukkers voor Drommel. "Als je ziet hoe makkelijk ze Unnerstall hebben laten gaan en je hem ziet keepen bij Twente, dan vraag je je af waarom ze die wissel hebben gedaan", zei Voetbal International-hoofdredacteur Freek Jansen zondagavond bij Studio Voetbal.

Jansen merkt op dat het Unnerstall bij PSV werd verweten dat hij niet goed kan meevoetballen. "Drommel kan dat wel, die legt ze overal neer. Maar het gaat erom dat je dit soort ballen pakt", doelt hij op de fout die Drommel maakte in Tilburg. "Unnerstall keept met vertrouwen, hij begint nu ook mee te voetballen. Alleen heeft hij geen lange trap", vult Theo Janssen aan.

"Een keeper die meevoetbalt is mooi meegenomen, maar gaat erom dat je punten voor je ploeg pakt", stelt Afellay, die het onbegrijpelijk vindt dat PSV Unnerstall heeft laten gaan. "Als je je beste keeper tot je beschikking hebt, hoe kan je hem transfervrij laten gaan en een investering van vier miljoen doen waar je totaal niet beter van wordt? Dat is voor mij onbegrijpelijk."

Rik Elfrink, PSV-clubwatcher namens het Eindhovens Dagblad, geeft op Twitter een tegengeluid na de uitspraken in Studio Voetbal. Hij benadrukt dat PSV Unnerstall vorig seizoen nog een nieuw contract heeft aangeboden. De doelman wilde echter zelf graag naar Enschede vertrekken omdat hij daar in de buurt een huis heeft gebouwd. "Hij hoefde dus niet weg bij PSV, maar koos daar zelf voor. Het is al vaker gemeld, maar wordt weleens 'vergeten'", aldus Elfrink.

-

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
3
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
3
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
15
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties