Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Afellay: 'Ik vind hem persoonlijk het hele seizoen al een openbaring'

Laatste update:

"Daar hoef je geen natuur- of scheikunde voor gestudeerd te hebben", zo reageert Afellay als presentator Sjoerd van Ramshorst Gakpo aanstipt als uitblinker van het duel tussen Jong Oranje en Jong Hongarije. "Ik vind hem persoonlijk het hele seizoen al een openbaring. Met een fantastische steekpass bood hij Dani de Wit de kans op de 1-0. Hij was bij alle dreigende momenten levensgevaarlijk, door vanuit het niets een kans te creëren. Ook buitenom, dus niet alleen binnendoor."

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Van Ramshorst vraagt of Gakpo op deze manier ook in beeld komt voor het 'grote' Oranje. "Hij is dit seizoen heel goed bezig, heel constant", zo antwoordt Afellay. "Natuurlijk heeft hij de pech gehad dat hij een tijdje geblesseerd was, waardoor hij er even uit lag. Maar je ziet dat hij nu aan het terugkomen is. Dit soort wedstrijden helpen hem en als je zo beslissend bent voor Jong Oranje, blijft dat niet bij iedereen onopgemerkt."

In het interview met Van de Looi voor de camera van de NOS wordt gesteld dat Gakpo 'fenomenaal' speelde. "Zeker, maar dat is hij wel vaker", zegt Van de Looi. De aanvaller van PSV was betrokken bij negen schoten (zes eigen schoten, drie kansen gecreëerd), een record dit jeugd-EK. "Hij maakt een geweldige ontwikkeling door. We zijn blij dat hij net op tijd weer ging spelen. Ik had van tevoren uitgebreid contact met Roger Schmidt en hij heeft geen enkele beperking opgelegd op het aantal minuten dat Cody kan spelen, ondanks dat hij heel weinig had gespeeld. We hebben de eerste wedstrijd toch wat voorzichtig gedaan, omdat we hem graag in de tweede en derde wilden laten spelen."

Van de Looi krijgt vervolgens de vraag of Gakpo klaar is voor het 'grote' Oranje. "Ook dat wordt waarschijnlijk weer een thema bij jullie. Laten we gewoon genieten van het moment en tevreden zijn dat we door zijn. We zijn niet tevreden met alles wat we hebben gepresteerd, ook vandaag niet. Als we straks tegen Frankrijk, Zwitserland of Rusland moeten, moet het verdedigend nog beter. De jongens hebben laten zien dat ze individueel goed zijn, maar dat we ook als team goed zijn."

Rafael van der Vaart vindt het vreemd dat Van de Looi zegt dat het linken van Gakpo aan het 'grote Oranje' een thema voor de media is. "Hij heeft veel kwaliteit, maar ik vind het vreemd dat Van de Looi dan zegt dat het voor jullie een thema is. Nee, Jong Oranje is er toch om op te leiden voor het grote Oranje. Een coach moet opleiden voor het Nederlands elftal, dus die moet zeggen: 'Liever vandaag dan morgen'. Dat vond ik een raar antwoord", stelt de oud-middenvelder. Mede-analist Pierre van Hooijdonk denkt dat Gakpo een aanvulling is voor Oranje. "Zijn ontwikkeling is gestagneerd door die blessure. Voor die blessure was hij echt al heel goed bezig. Is hij een aanvulling voor Oranje? Ja, in deze vorm zeker."

-

Meer nieuws

KKD Elftal van de Week: Roda JC ondanks uitgestelde promotie hofleverancier
0
Roda JC legt stadionspeaker het zwijgen op: 'Heeft laatste interview gegeven'
1
'Twijfelende Denzel Dumfries ziet move richting Manchester United wel zitten'
16
Door vuurwerk verminkte PSV-fan doet zijn verhaal: 'Ik mis tweeënhalve vinger'
78
Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
33
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
63

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties