Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Afellay: 'Ook bij Ajax komt hij in deze situaties, het gebeurt hem te vaak'

Laatste update:

Aanvankelijk stond het achterin nog goed bij Jong Oranje. "Ze hebben verdedigend weinig weggegeven", aldus Janssen. "De centrale verdedigers deden het eigenlijk vrij behoorlijk, tot aan de tegengoal." De rol van Schuurs, die doelpuntenmaker Nmecha losliet, is volgens de analist kwalijk. "Schuurs staat één-op-één met de spits en op het laatste moment stapt hij gewoon uit. Die maakt gewoon een gok. Ik denk dat Schuurs de bal eruit wil halen. Hij dacht dat hij teruggetrokken werd. Hij gokt gewoon. Hij stapt vooruit, laat zijn spits los. Dat is echt dramatisch. Iedereen leert als verdediger contact te houden met de spits. Je moet voelen waar hij is. Maar hij weet echt niet waar hij is, want hij is gewoon drie meter weg."

Afellay ziet het vaker misgaan bij Schuurs. "Hij komt bij Ajax ook heel vaak in dit soort situaties", zegt de oud-middenvelder. "Het gebeurt hem te vaak. Hij heeft te vaak van dit soort slippertjes. Op dit niveau wordt dat gewoon keihard afgestraft. En in de Eredivisie heeft hij ook die momenten, dan komt hij er heel vaak nog wel mee weg. Maar het is gewoon te weinig." Janssen is overigens ook kritisch op Botman, die zich op de flank liet aftroeven door assistgever Jonathan Burkardt. "Wat Botman doet: die stopt gewoon. Dat kan niet. Je krijgt een speler met snelheid op je af. Dan moet je meebewegen."

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
6
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties