Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Afellay ziet lichtpunt bij Oranje: 'Ik heb echt genoten van die jongen'

Laatste update:

"We zijn gecharmeerd van Timber, na de beurt die hij tegen Schotland heeft gemaakt", begint Van Hooijdonk in de studio van de NOS. "Het is heel knap", zo haakt zijn collega-analist Afellay in. "Hij houdt zich zó makkelijk overeind in een elftal dat niet loopt. Hij toont ook initiatief en creëert kansen. Ik heb echt genoten van die jongen."

Afellay liet zich in de rust van het duel al lovend uit over het spel van Timber, die met een pass op Georginio Wijnaldum aan de basis stond van de 1-1 van Memphis Depay. "Het is echt alsof Jurriën Timber er al jaren speelt. Ik ben echt van hem aan het genieten. Hij is ook heel belangrijk in de opbouw. Áls er iets gebeurde, dan kwam het door hem. Ik heb er echt veel bewondering voor. Als je je op die leeftijd en met zo weinig ervaring op deze manier manifesteert. Hij kan zelfs ook nog op die positie van Marten de Roon kunnen spelen."

Ook Kraay is in de studio van ESPN bijzonder te spreken over Timber. "Jurriën Timber maakte verdedigend een goede indruk, maar hij is zó behaaglijk aan de bal. Hij raakt nooit in paniek, ook niet als hij onder druk gezet wordt. Wachten, kappen, een bal op de goede snelheid en het goede been geven: hij heeft zijn taak weer gedaan. Bij de 1-1 gaf hij een balletje met heel veel gevoel. Timber heeft echt wel een beetje indruk gemaakt."

"Ik probeerde er zoveel mogelijk van te genieten", zo reageert Timber zelf na afloop op de persconferentie. "Ik mag trots zijn, denk ik. Het ging wel prima. Je speelt met veel goede spelers om je heen, dus je probeert lekker mee te voetballen. Stefan (de Vrij, red.) is gewend om een 5-3-2-formatie te spelen en coachte me aan, wat het makkelijker maakte. Je wilt je graag laten zien, aan de spelers en de trainer. Dat is volgens mij goed gelukt."

-
Moet Jurriën Timber een basisplaats krijgen op het EK?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties