Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Afellay ziet Oranje-dissonant: 'Hij heeft geen idee waar hij staat op het veld'

Laatste update:

"Dani de Wit speelde weer in de controlerende rol", begon Afellay. "We hadden het natuurlijk ook al belicht in de vorige wedstrijd, maar in die rol ligt niet zijn kracht. Hij is geen speler die het spel kan maken, want hij is een speler die in de zestien moet komen en achter de spitsen moet staan. Op die manier moet hij 'à la Davy Klaassen' aan zijn goals komen. Je kan niet zeggen dat er geen energie in hem zit, maar dat energieke is ook gevaarlijk voor hem. Soms loopt hij zichzelf namelijk helemaal voorbij. Hij heeft vaak geen enkel idee waar hij staat op het veld. Ook de manier waarop hij positie kiest voor de verdediging...", besloot de voormalig middenvelder, die bijval kreeg van Janssen.

"Het zit hem in de opbouw, maar ook in het drukzetten op het juiste moment en het doorstappen op het juiste moment wanneer iemand voorbij gespeeld wordt", haakte Janssen in. "Overal waar Dani de Wit is, is de bal ook. Dus als er aan de linkerkant opgebouwd wordt, komt hij helemaal daarheen om zichzelf aan te bieden. Maar ik ben middenvelder geweest en ik weet dat het vaak beter is om iets verder bij de situatie vandaan te blijven. Wanneer je de bal namelijk de bal krijgt, dan heb je meer tijd om te draaien. Hoe dichter je bij de bal komt, hoe drukker het wordt en hoe sneller je moet handelen."

De Wit vond zelf na afloop dat het bij Jong Oranje met name schortte aan scherpte. "In alle duels kom je eigenlijk tekort, want zij beginnen scherper en feller aan de wedstrijd. We beginnen gewoon te slap en als je na twintig minuten tegen zo'n goede ploeg op achterstand komt, wordt het lastig voetballen. We wisten van de vorige wedstrijd dat ze fel zouden beginnen, maar we hadden er geen antwoord op", besloot De Wit, die van mening is dat Jong Oranje 'gefaald' heeft op het EK.

Ook bondscoach Erwin van de Looi verscheen na afloop van het duel zichtbaar geïrriteerd voor de camera van de NOS. "Ze hebben een goede ploeg en verdiend gewonnen, zo eerlijk moet je zijn. Dat is al pijnlijk in een halve finale. Het pijnlijkste is dat we ons beste niveau niet hebben gehaald. Dat hadden we tegen Jong Frankrijk wel, maar vandaag verre van niet. Dat is hartstikke teleurstellend. Zij vraten ons bij vlagen op", stelde de teleurgestelde bondscoach, die uiteindelijk wel trots was op de algehele toernooiprestatie van zijn ploeg.

-

Meer nieuws

Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
24
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
3
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
5
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
47
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
10
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties