Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Afgeketste transfer Fer bevestigd: 'Hij baalt enorm'

Laatste update:

De middenvelder van Queens Park Rangers is op het moment geblesseerd en zou daarom niet direct inzetbaar zijn voor Sunderland. "Toen zei Sunderland: dan doen we het niet. Leroy baalt er enorm van", zegt Jansen, de zaakwaarnemer van Fer. "Hij gaat nu fit proberen te worden bij Queens Park Rangers. Leroy heeft een blessure. Wat voor een? Ik ben geen dokter, dus houd het maar op 'een blessure'."

Advocaat sluit zich daar bij aan. De coach van Sunderland zegt dat hij het jammer vindt, omdat hij Fer er graag bij had gehad. Het is al de tweede keer in zijn loopbaan dat de middenvelder een vertrek naar een nieuwe club ziet mislukken door blessureleed: tweeënhalf jaar jaar geleden overkwam het hem ook al. Fer leek in januari 2013 voor veel geld van FC Twente naar Everton te verkassen, maar door een knieprobleem ging de transfer niet door. Later kreeg hij alsnog zijn zin en een transfer naar de Premier League, toen Norwich City hem aantrok en medisch goedkeurde.

Fer degradeerde met Norwich uit de Premier League, maakte vervolgens de overstap naar QPR en degradeerde ook met die ploeg. Advocaat en de zijnen hoopten Fer voor het hele seizoen 2015/16 te kunnen huren van QPR, maar zullen nu verder zoeken. Voor Fer zelf is het de vraag welke club hem nog oppikt: als er geen club is die hem aantrekt, wacht een seizoen in de Championship. Hij heeft nog een contract tot de zomer van 2017 in Londen en speelde er vorig seizoen het merendeel van de wedstrijden in de Premier League.

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties