Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Afgemaakt door eigen fans, nu topaankoop in Premier League: 'Hij is geweldig'

Laatste update:

In Engeland werd aanvankelijk met grote verbazing gereageerd op het aantrekken van Ramsdale. "Het is bizar om 28 miljoen euro neer te tellen voor een keeper, als je je ook op andere posities kunt versterken", reageerde oud-middenvelder Don Hutchinson bijvoorbeeld. Ramsdale moest in augustus zelfs de reacties onder zijn Instagram-posts uitzetten, omdat die volstonden met haatberichten van Arsenal-fans. "Kom niet naar Arsenal, sukkel", stond daar onder meer, net als: "We willen je niet, je zult hier elke dag gepest worden." Ook werd hij 'blonde inteelt' genoemd.

Een aantal comments die op de Instagram-pagina van Ramsdale verschenen toen Arsenal zich voor hem meldde.

De vijandige onthaal beïnvloedde Ramsdale niet en al snel keerde de publieke opinie, ook omdat Arsenal na een uiterst moeizame start van de competitie zijn wedstrijden begon te winnen. Ramsdale onderscheidt zich niet alleen met reddingen, maar is met zijn voetballende vermogen ook een spil in de opbouw bij Arsenal. Ook Martinelli, die zelf links voorin speelt, profiteert daarvan mee. De Braziliaan wordt bij momenten feilloos gevonden door Ramsdale, die hem bijvoorbeeld in de wedstrijd tegen Manchester City (1-2 verlies) een sublieme lange bal gaf, waardoor Martinelli meteen de aanval kon zoeken. Tegen Southampton (3-0 winst) lanceerde Ramsdale zijn ploeggenoot met een fenomenale diepe pass zelfs direct richting het vijandelijke doel, maar Martinelli kon niet scoren.

Het opzienbarende samenspel tussen Ramsdale en de snelle aanvallers van Arsenal berust niet op toeval. "We trainen hier elke dag op", zegt Martinelli. "We weten dat Aaron dit kan en ik maak loopacties om hem opties te verschaffen. Het is alsof we een extra veldspeler in het doel hebben." Daarbij maakt Arsenal niet alleen gebruik van de trapkwaliteiten van Ramsale, ook Ben White speelt een belangrijke rol. De centrumverdediger kwam afgelopen zomer over van Brighton & Hove Albion en staat bekend om zijn opbouwende kwaliteiten. "Ben is zo zeker aan de bal", zegt Martinelli. "Hij kan dribbelen, hij kan een lange bal geven, hij doet wat hij wil met de bal. Hij en Aaron zijn zo belangrijk voor ons."

Martinelli beleeft zijn grote doorbraak bij Arsenal en maakte dit seizoen tot nu toe vier doelpunten in negentien competitieduels. "Als ik op het doel af ga, komt eigenlijk het makkelijkste deel", zegt de Zuid-Amerikaan. "Je doet er alles aan om die kans te krijgen, dus als je voor de keeper staat, moet je gewoon rustig zijn. Ik werk al aan mijn afwerking sinds ik een kind ben. Ik had een paar hele goede coaches bij Corinthians en Ituano. Een van hen was Zé Sergio, die speelde voor Sao Paulo en Brazilië en een soortgelijke stijl had als ik. Hij zei altijd tegen me: 'Dribbel, rond goed af en wees altijd jezelf.'"

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
20
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
10
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
20
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
61
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties