Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Afgemaakte Rekik legt uit: 'Ik raakte mijn lens kwijt en kreeg geen nieuwe'

Laatste update:

"Ik ben teleurgesteld over het resultaat tegen AS Monaco, vooral omdat we door mij een doelpunt tegen kregen", geeft Rekik toe in de Franse media. Het werd 3-3 in Marseille en het slippertje van Rekik drukte een stempel op de uitslag. "Ik gleed weg, maar ik had echt de goede schoenen aan", verweert de verdediger zich. "Ik raakte alleen een lens kwijt en iemand probeerde nog een nieuwe voor me te halen in de kleedkamer, maar hij kon ze niet vinden."

Jérome Rothen analyseerde de wedstrijd en sprak van een waardeloze avond voor Rekik. "Ik wijs niet graag naar individuele spelers, maar je moet wel durven toegeven dat je een hoger niveau moet halen dan dat van een divisie hieronder. Er wordt gezegd dat Marseille een aanvaller moet halen in januari, maar misschien misstaat een nieuwe verdediger ook niet", aldus Rothen.

Journalist Pierre Ménès van Canal+ was ook kritisch. "Ik vind Lass Diarra de laatste weken niet sprankelen en ook Mauricio Isla heb ik beter zien voetballen dan dit. Bij iedere verloren bal lagen er gigantische gaten achterin bij Olympique: Benjamin Mendy speelde geen wedstrijd om te onthouden en Karim Rekik.. die was gewoon catastrofaal bezig", aldus Ménès.

-
Denk jij dat het weer goed komt met Karim Rekik bij Olympique Marseille?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
6
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
53
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
80
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties