Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Afkoopsom die Feyenoord voor Brian Priske betaalt valt hoger uit dan gedacht

Laatste update:

Zoals bekend wenst Priske enkele van zijn huidige stafleden bij Sparta Praag mee te nemen naar Rotterdam. Geen probleem voor Feyenoord, al wil de club wel enige inspraak hebben.

"De Rotterdammers willen geen totale invasie van Denen en hechten waarde aan een stuk van de eigen cultuur in de club, die sowieso al gewaarborgd wordt door John de Wolf als assistent", aldus Van der Kraan.

Daarnaast weet De Telegraaf te melden dat Feyenoord een bedrag van 'ongeveer twee miljoen euro' overmaakt naar Sparta Praag om Priske's contract af te kopen. Eerder werd door onder meer Voetbal International-journalist Martijn Krabbendam gesproken van een transfersom rond de anderhalf miljoen euro.

De Deense oefenmeester is reeds op bezoek geweest bij trainingscomplex 1908 en is momenteel op zoek naar een woning in Rotterdam. Daarnaast is Priske 'vol in overleg over de samenstelling van de selectie, waarin hij enkele kopstukken zal kwijtraken'.

Arne Slot


De 47-jarige Priske wordt in Rotterdam-Zuid de opvolger van de naar Liverpool vertrokken Arne Slot. Laatstgenoemde staat voor de lastige opgave Jürgen Klopp te doen vergeten op Anfield.

Slot begint mogelijk met een oude bekende aan die missie. Volgens The Telegraph heeft Liverpool namelijk interesse in Yankuba Minteh, die afgelopen seizoen door Newcastle United aan Slots Feyenoord werd verhuurd. Een bedrag van 45 miljoen euro zou nodig moeten zijn om trainer en speler te herenigen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

'Memphis is niet mijn spits bij Oranje, ik zou het weer met Brobbey proberen'
22
Ongemakkelijkheid spat er vanaf: Duitse tv studio gaat los op Snollebollekes
0
Pak 3x je inzet als Bart Verbruggen de 0 houdt bij Nederland-Oostenrijk!
0
'Als Weghorst de winnende maakt in de EK-finale kan ik niet helemaal blij zijn'
45
Real Madrid neemt afscheid van icoon die maar liefst 26 prijzen veroverde
18
Oranje kan beter eerste worden: 'Anders gek getikt door Duitsland en Spanje'
43

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties