Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Afrika Cup dwarsboomde droomtransfer naar Real Madrid: 'Ik was eerste keus'

Laatste update:

Bounou was jarenlang een steunpilaar bij Sevilla, waarmee hij vorig seizoen de Europa League veroverde. Ook speelde hij een ijzersterk WK met Marokko, dat uiteindelijk tot de halve finales reikte. Na de blessure van Courtois, die op 10 augustus zwaar geblesseerd raakte op de training, leek Bounou de nieuwe (tijdelijke) nummer één bij Real te worden. "Wat ik ervan begrepen heb is dat ik de eerste keus voor ze was", laat Bounou weten bij El Pelotazo. "Maar de directie analyseerde de situatie en kwam tot de conclusie dat ik naar de Afrika Cup zou gaan."

"Daarmee zou ik niet beschikbaar zijn in een belangrijke maand voor de club", gaat de 32-jarige geboren Canadees verder. "Dus konden ze de transfer niet door laten gaan. Daarnaast hadden ze andere opties die wel de hele tijd beschikbaar konden zijn. De Afrika Cup heeft heel veel invloed gehad op mijn transfer." De aanstaande editie van de Afrika Cup wordt tussen 13 januari en 11 februari gehouden, waardoor de doelman met Marokko, een van de titelfavorieten, mogelijk ruim een maand niet beschikbaar zou zijn. Real schakelde door naar Kepa Arrizabalaga, die inmiddels al tweemaal het doel van de club verdedigde.

Bounou maakte deze zomer alsnog een transfer. De 55-voudig Marokkaans international trok voor 21 miljoen euro naar het Saudische Al-Hilal, waar hij een driejarig contract ondertekende. Voor die club keepte hij inmiddels al drie wedstrijden en met succes: de duels met Al-Raed (0-4), Al-Ettifaq (2-0) en Ittihad Club (3-4) werden allemaal gewonnen. Bounou is bij Al-Hilal ploeggenoot van onder meer Neymar, Malcom, Rúben Neves, Aleksandar Mitrovic, Sergej Milinkovic-Savic en Kalidou Koulibaly.

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
6
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
49
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
24
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties