Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Afrika staat achter Blatter, hij is erg populair op dit continent'

Laatste update:

Bij de verkiezing in 2011 kreeg Blatter 186 van de 203 stemmen en het Afrikaanse continent had en heeft met 53 leden veel in de melk te brokkelen. "Afrika staat achter Blatter. Je zult merken hoe populair hij is op dit continent", zegt Kwesi Nyantakyi, voorzitter van de Ghanese voetbalbond, tegen Reuters. Nyantakyi is tevens lid van het uitvoerend comité van de overkoepelende Afrikaanse bond.

Als er nog kandidaten zijn die willen meedoen, hebben ze nog even de tijd: tot 29 januari kan in principe iedereen zich aanmelden. Kandidaten moeten echter wel zeker vijf nationale bonden hebben, die hen steunen. Prins Ali Bin Al-Hussein, Jérôme Champagne en David Ginola willen net als Van Praag strijden tegen Blatter. De verkiezing is op 29 mei.

Maakt Michael van Praag kans tegen Joseph Blatter?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties