Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Afscheid Van Veldhoven loopt uit op deceptie; Roda mist play-offs

Laatste update:

Van Veldhoven moet zich kapot zijn geschrokken in de eerste twintig minuten van het duel. De coach zal zijn spelers ongetwijfeld de opdracht mee hebben gegeven om voor de winst te spelen, maar daar was weinig van te merken. FC Utrecht begon beter en kreeg enkele goede kansen op de openingstreffer. Edouard Duplan faalde echter in de afwerking, terwijl Alexander Gerndt een inzet geblokt zag worden. Niet veel later was wederom Duplan gevaarlijk, maar dit keer kon Jagos Vukovic ternauwernood redding brengen.

Gaandeweg leken de spelers van Roda JC, mede door de ontwikkelingen elders, in de gaten dat er een tandje bij moest. Adil Ramzi zag een schot uit kansrijke positie net voorlangs gaan, waar ook Sanharib Malki ook nog eens een teenlengte tekort kwam om binnen te werken. Vlak voor rust was het alsnog Utrecht dat op voorsprong kwam. Doelman Mateusz Prus leek een middelmatige inzet van Gerndt simpel te kunnen pakken, maar liet de bal op ongelooflijk schlemielige wijze door zijn handen glippen: 0-1.

Roda verscheen ook na de pauze niet helemaal wakker op het veld. Yoshiaki Takagi mocht ongehinderd oprukken naar het doel van de Kerkradenaren en liet Prus andermaal kansloos. Ook dit keer zag de doelman er niet goed uit. Enkele minuten later kreeg Gerndt de kans om de wedstrijd helemaal te beslissen, maar omdat de Zweed dat naliet bleef Roda JC erin geloven. Malki liet dat merken en tekende met zijn 25ste van het seizoen voor de aansluitingstreffer. De thuisploeg voerde nadien de druk op en kreeg via andermaal Malki (kopbal net naast) en Bart Biemans (kopbal op de lat) goede kansen op de 2-2.

Roda bleef daarna komen, maar wist geen echt grote mogelijkheden meer te creëren. De beste kansen waren zelfs voor FC Utrecht, dat het duel via enkele messcherpe counters lang en breed had kunnen beslissen. Vijf minuten voor tijd gebeurde dat alsnog. Na wederom een fraaie counter stiftte Frank Demouge de 1-3 binnen, waarmee de Europese hoop van Roda JC definitief de grond in werd geboord.

Eredivisie
Roda JC Kerkrade
1 - 3
FC Utrecht

Meer nieuws

'Slot raakt direct een van zijn Nederlandse spelers kwijt bij Liverpool'
6
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ajax en Feyenoord in strijd verwikkeld om aanvaller van Chelsea
16
'Ajax en PSV zetten zich schrap: United en Bayern jagen op zelfde target'
3
Sleutelspeler kan Manchester City verrassend genoeg verlaten in de zomer
4
'PSG zorgt doelbewust dat PSV vele miljoenen misloopt voor Xavi Simons'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties