Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Agent Giménez bevestigt interesse topclubs: 'Kan een van de beste opties zijn'

Laatste update:

Giménez wordt sinds eind april al in verband gebracht met een transfer naar Atlético. Zijn zaakwaarnemer Pagniello beaamt dat los Colchoneros de Mexicaans international inderdaad op de korrel hebben. "Het klopt dat Atlético belangstelling heeft. Ik denk dat het een van de beste opties zou kunnen zijn. Ik kan vertellen dat het een van de clubs is die het meest geïnteresseerd is om een transfer te realiseren. Er zijn meer clubs die naar hem hebben geïnformeerd, waaronder Napoli, Inter en clubs uit de Engelse Premier League."

Giménez, die nog tot medio 2026 vastligt in Rotterdam, gaf begin mei tegenover ESPN aan te willen blijven bij Feyenoord, maar dat hij daar tegelijkertijd nog geen duidelijkheid over kon geven. "Hoe groot is de kans dat je volgend seizoen voor Feyenoord speelt, in percentages?", vroeg verslaggever Hans Kraaij junior. Giménez: "Dat weet ik niet. Ik hou van deze club. Deze club heeft de deuren naar Europa voor mij geopend. Ik weet niet wat er nu gaat gebeuren."

De spits was in zijn eerste seizoen bij Feyenoord goed voor 23 goals in 45 officiële duels. Voordat hij naar Europa vertrok was hij ook al topscorer van Mexico, waar hij het net namens CD Cruz Azul vijfmaal wist te vinden. Giménez kwam afgelopen zomer voor een bedrag van circa vier miljoen euro over van de Mexiaanse topclub. Waar hij in de openingsfase van het Eredivisie-seizoen de spitspositie vaak moest 'delen' met Danilo, gaf trainer Arne Slot hem sinds eind januari bij Feyenoord het vertrouwen als vaste basiskracht.

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als Bayern München en Real Madrid allebei scoren!
0
Ajax trekt nieuwe hoofdsponsor aan voor de jeugd en strijkt miljoenenbedrag op
4
Driessen weet waarom Alex Kroes Ajax-collega Van Praag niets kwalijk neemt
10
Thomas Müller heeft opmerkelijk verzoek aan fans van Bayern: 'Kijk in je kast!'
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
2
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties