Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Agent Jörgensen ziet transfer zitten: 'Meer clubs uit PL geïnteresseerd'

Laatste update:

Naar verluidt heeft de club van manager Rafael Benítez deze winter zeventien miljoen euro geboden voor Jörgensen. Feyenoord wilde echter meer geld zien voor de waardevolle kracht, waarna de Engelse club afhaakte. "Het klopt dat Newcastle erg concreet was voor Nicolai. Ze hebben er alles aan gedaan om hem naar Engeland te halen. Er waren trouwens meer clubs uit de Premier League geïnteresseerd, maar Newcastle was het concreetst", zegt Nissen in gesprek met Ekstra Bladet.

Nissen ziet graag dat zijn protegé in de zomer alsnog de stap naar een buitenlandse topcompetitie gaat maken. "Hij is klaar voor de volgende stap. Het is altijd een kwestie van het juiste moment vinden. Ik denk dat aankomende zomer een mooi moment is. Feyenoord heeft dan ook voldoende tijd gehad om een vervanger te vinden", besluit de zaakwaarnemer.

Verwacht jij dat Nicolai Jörgensen komende zomer vertrekt bij Feyenoord?

Meer nieuws

Koeman: 'Hij is in alle opzichten klaar voor een stap naar het buitenland'
4
Ronald Koeman verklapt: 'Georginio Wijnaldum gaat mee naar het EK'
29
Bondscoach Ronald Koeman verklaart waarom Joshua Zirkzee niet bij Oranje zit
19
'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
45
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
8
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties