Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Agüero doet Simeone na, Argentinië wint CA 2011 niet, Zanetti 142 caps

Laatste update:

Door de gelijkmaker van Agüero moet Bolivia nog langer op een Copa América-zege op Argentinië wachten. De laatste overwinning op la selección albiceleste dateert van 18 juli 1979: 2-1. Agüero trad met zijn doelpunt in de voetsporen van Diego Simeone. De oud-middenvelder was in 1995 de laatste speler van Atlético Madrid die op de Copa América een doelpunt maakte. Geen enkel ander land wacht zo lang op een zege op de Copa América als Bolivia. De laatste zege op het Zuid-Amerikaanse toernooi dateert van veertien jaar terug: 3-1 tegen Mexico, 25 juni 1997.

Het komt niet vaak voor dat het openingsduel van de Copa América in een gelijkspel eindigt. De remise tussen Argentinië en Peru (1-1), op 27 juni 1986, was de allerlaatste keer. De kans is klein dat Argentinië of Bolivia de CA2011 wint. Slechts vier landen wonnen het toernooi na een gelijkspel in hun openingsduel: Uruguay (1920), Brazilië (1922), Bolivia (1963) en Peru (1975). Argentinië startte de Copa América vijf keer met een gelijkspel en bereikte in die toernooien tweemaal de finale. In 1920 en 1924 stapte men als verliezer van het veld. Voor de landen die in de komende dagen hun eerste Copa América-wedstrijd verliezen: alleen Brazilië won het toernooi om de Copa América na een nederlaag in haar eerste duel. Dat deed de Seleção in 2007.

Javier Zanetti speelde vrijdagavond zijn 142e interland voor Argentinië en nummer negentien in de Copa América. De routinier van Internazionale evenaart met dat laatste feit zijn landgenoten Fabian Ayala, Simeone en Américo Tesoriere. Opvallend: Argentinië speelde vrijdag met geen enkele basiskracht uit haar eigen competitie. Ronald Raldés van Bolivia is daarentegen in Argentinië bij Colon actief.

Wint Argentinië de Copa América?

Meer nieuws

Chelsea stuurde Quilindschy Hartman na diens blessure veelzeggend bericht
8
Kraay jr. onthult de reden waarom Koeman Zirkzee niet selecteerde voor Oranje
18
Deze 2 aankopen van Mislintat werden door de scouting van Ajax te licht bevonden
18
Juventus stelt 'legende' aan om de taken van Allegri tijdelijk over te nemen
2
Pak 3,5x je inzet als Uitblinker Bergwijn zondag scoort tijdens Vitesse-Ajax!
0
Feyenoord deelt fraaie afscheidsvideo Arne Slot: 'En onthoud één ding'
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties