Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Agüero erkent: 'Diverse Argentijnse internationals overwegen te stoppen'

Laatste update:

"Messi zal waarschijnlijk niet de enige zijn die de Argentijnse selectie verlaat. Diverse spelers overwegen te stoppen", zo verzekerde Aguëro na afloop van de verloren finale. "Leo is er emotioneel heel erg aan toe. Ik heb hem nog nooit zo gezien." Agüero erkent dat hij een van de spelers is die gaat nadenken over zijn toekomst als A-international. "Ja, op basis van datgene wat er de laatste jaren is gebeurd."

Argentinië verloor de finales van de Copa América 2015 en 2016 en ook de eindstrijd van het WK van 2014 ging verloren. De internationals klaagden bovendien over de gebrekkige voorbereiding en organisatie van de Argentijnse voetbalbond (AFA) in aanloop en tijdens een toernooi. Argentijnse media gaan ervan uit dat Javier Mascherano en Gonzalo Higuaín serieus overwegen om te stoppen.

Sergio Romero denkt dat Messi misschien nog wel terugkomt op zijn beslissing. "Ik denk dat Leo zijn uitspraken heeft gedaan terwijl hij nog heel emotioneel was. We hebben een grote kans laten liggen."

Met deze misser leidde Leo Messi de ondergang van Argentinië in!

Geplaatst door voetbalzone op zondag 26 juni 2016

Gonzalo Higuaín doet er goed aan om te stoppen

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
23
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
11
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
30
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties