Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Agüero maakt vier treffers en mist strafschop in kraker

Laatste update:

Manchester City en Tottenham Hotspur maakten er een heerlijke eerste helft van. Het spel golfde op en neer en beide partijen speelden in een enorm hoog tempo. Goed was het lang niet altijd; zo waren de eerste twee doelpunten van de wedstrijd het gevolg van een duidelijke fout van een tegenstander. Bij de 1-0 van Agüero gingen Tottenham Hotspur-spelers Érik Lamela en Younès Kaboul in de fout. Lamela verspeelde de bal, Kaboul verloor Agüero uit het oog. De Argentijn hamerde de bal diagonaal binnen.

Tottenham Hotspur, dat weer eens speelde met Soldado in de spits, zat niet bij de pakken neer. The Spurs kregen voor de 1-0 al de beste kansen en direct na het openingsdoelpunt (iets meer dan een minuut na de aftrap) stond het alweer gelijk. Fernando ging gigantisch in de fout door de bal op een levensgevaarlijke plek te verspelen aan Soldado. De Spanjaard gaf de bal mee aan Christian Eriksen, die het ding tegen de touwen werkte (1-1).

Nog geen vijf minuten later viel het derde doelpunt van de wedstrijd. Frank Lampard ging bijzonder gretig naar het gras, maar de routinier kreeg er wel een strafschop voor. Agüero faalde niet: 2-1. Door die treffer is hij nu topscorer aller tijden van Manchester City in de Premier League: hij passeerde Carlos Tévez, die er in totaal 58 maakte. Op het halfuur kon Agüero zelfs zijn hattrick completeren, bij een tweede strafschop. Deze keer was het wel terecht, omdat Kaboul een wilde overtreding plaatste op David Silva. Agüero miste echter, en deed dat ook in de rebound. Na de onderbreking kreeg Tottenham Hotspur een uitgelezen kans om weer op gelijke hoogte te komen, ware het niet dat ook Soldado een strafschop miste.

Die klap kwamen de bezoekers niet meer te boven. De vierde penalty van de wedstrijd was wél weer raak; Agüero kreeg daarmee alsnog zijn hattrick. Het was de derde strafschop voor Manchester City, dit keer na een overtreding van Federico Fazio. De verdediger van Tottenham Hotspur moest er bovendien af met rood. Met een gluiperige schuiver in de verre hoek tekende Agüero ook nog eens voor zijn vierde en de 4-1. Voor Lampard was het overigens mogelijk de laatste wedstrijd ooit in de Premier League. De 36-jarige middenvelder liep na een klein halfuur een spierblessure op en hij moest zich laten vervangen door Fernandinho. De ernst van de blessure is nog niet duidelijk, maar het is mogelijk dat Lampard de komende maanden niet meer inzetbaar is. In januari verhuist hij naar New York.

-
Sergio Agüero hoort bij de vijf beste spitsen ter wereld

Meer nieuws

Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
0
Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
14
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
9
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
14
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties