Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Agüero voorkomt met prachtige volley Argentijnse nederlaag

Laatste update:

De schoonzoon van Diego Maradona was dertien minuten voor tijd trefzeker. Nicolas Burdisso legde een voorzet van Marcos Rojo met de borst klaar voor Agüero, die met een schitterende volley de bovenhoek vond. Argentinië probeerde in het laatste kwartier nog de volle buit binnen te slepen en kreeg daar nog een goede kans voor via de verder tegenvallende Lionel Messi, maar zijn inzet werd tot corner verwerkt. Een zege zou ook teveel zijn geweest voor de Argentijnen.

De ploeg van Sergio Batista domineerde weliswaar de eerste helft, maar kreeg maar één serieuze kans tegen het stugge Bolivia. Deze ploeg verraste kort na rust met de openingstreffer: Jhasmany Campos bracht een corner laag bij de eerste paal, waar Edivaldo Rojas met de hak de score opende. Ever Banega wist de bal niet meer voor de doellijn te stoppen. Marcelo Martins leek de marge even later zelfs te verdubbelen toen hij de buitenspelval omzeilde, maar AZ-doelman Sergio Romero hield zijn ploeg op de been met een uitstekende redding.

Dat bleek een zeer belangrijke redding te zijn, want na de kans van Martins nam Argentinië het initiatief weer over en werd de zoektocht naar de gelijkmaker gestart. Die werd een klein kwartier voor tijd gemaakt door Agüero, maar het winnende doelpunt zat er hierna niet meer in. Later deze zaterdag spelen in Groep A Colombia en Costa Rica tegen elkaar.

De gelijkmaker van Sergio Agüero:

CONMEBOL Copa America
Argentinië
1 - 1
Bolivia

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties