Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AGOVV hoopt te kunnen meeliften op de ontwikkelingen bij Vitesse

Laatste update:

Het is nog niet bekend welke Vitesse-spelers de club uit Apeldoorn op het oog heeft, maar de gesprekken zijn reeds opgestart. "Ik heb daar woensdag al met de technisch directeur Ted van Leeuwen van Vitesse over gesproken", vertelt directeur Jan Artz een dag later aan Omroep Gelderland. "Als zij allerlei mooie spelers kopen, hoop ik dat die jongetjes die nu in de spits of linksback staan bij ons komen spelen."

In de afgelopen jaren speelden er al eerder Vitessenaren op huurbasis in Apeldoorn, en AGOVV hoopt dat dit wederom kan gaan gebeuren. "Wij kunnen samen met Vitesse een mooi platform zijn om de regio Arnhem-Apeldoorn nog beter te kunnen vertegenwoordigen", denkt Artz, die positief is over de plannen van Jordania. "Als Arnhemse jongen juich ik de ontwikkelingen bij Vitesse toe. Deze meneer zal voor veel beroering zorgen en net als vroeger met Karel Aalbers kan Vitesse weer grote stappen maken."

AGOVV Apeldoorn kan er beter van worden als spelers bij Vitesse overbodig worden

Meer nieuws

Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
0
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
23
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
8
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
27
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties