Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AGOVV 'moet al vrezen voor windvlaag' en sluit hoofdtribune per direct

Laatste update:

Bij een controle deze week kwam aan het licht hoe gevaarlijk de situatie is. De tribune wordt belaagd door de gevreesde boktor, zo werd duidelijk. "De monumentale tribune is 87 jaar oud en in slechte staat. Ook het dak is extra gestut. We kunnen de tribune pas weer in gebruik nemen als er een verklaring is van honderd procent veiligheid. Maar het lijkt dat dat voor komend seizoen het geval is", zei algemeen manager Paul ten Hag in een eerder stadium nog tegen Omroep Gelderland.

De tijdelijke oplossingen blijken ontoereikend, zo stelt het gemeentebestuur nu. "Het college van B en W heeft daarom AGOVV per brief opgedragen om de tribune per direct en op deugdelijke wijze af te sluiten voor het publiek. Ook heeft het college de voetbalvereniging om een herstelplan gevraagd. In het plan moet de voetbalvereniging aangeven op welke wijze het de constructie van de houten tribune in orde maakt", luidt een statement.

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties